Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ataque e Injusticia Los Galactico$
4.3.3 Tactiek MR. Mou
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 27.9
solid Schieten poor
good Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Sagaz rent richting de bal. Sagaz geeft de bal voor. Grossmann kopt de bal weg. Bagietas controleert de bal met de borst. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Torbiński rent richting de bal. Bo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagaz. Sagaz krijgt een gele kaart. Bo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Etcheverry probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chiriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagietas is nu in balbezit. Grossmann rent richting de bal. Grossmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chuvé met een sublieme pass. Torbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbiński passt de bal met de wreef. Sagaz is nu in balbezit. Sagaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Nartea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masi is nu in balbezit. Grossmann rent richting de bal. Grossmann draait met de bal, schiet en ... Greco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

35e minuut.
Etcheverry is nu in balbezit. Torbiński onderschept slim de pass. Sagaz probeert naar een medespeler te passen. Grossmann rent richting de bal. Grossmann schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Grossmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal met de wreef. Daar is Travanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travanca draait met de bal, schiet en ... Greco bokst de bal weg.

43e minuut.
Dávalos heeft problemen om de bal te vangen. Casalini is nu in balbezit. Casalini speelt de bal door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Etcheverry geeft de bal voor. Opacki met een sublieme pass. Grossmann kopt de bal weg. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel. Greco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz draait met de bal, schiet en ... Greco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ataque e Injusticia - Los Galactico$ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataque e Injusticia 32%, Los Galactico$ 68%.
Ataque e Injusticia - Los Galactico$ 1:0

57e minuut.
Sapena passt de bal met de wreef. Bo heeft problemen om de bal te vangen. Sagaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sagaz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Əmirquliyev geeft de bal voor. Travanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Travanca passt de bal met de wreef. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ataque e Injusticia 39%, Los Galactico$ 61%.
Ataque e Injusticia - Los Galactico$ 1:0