Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anybuk Jangmajo Chunnjojo Kwoomong
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hamate is nu in balbezit. Hwan-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Young geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cheng-Sing de bal. Cheng-Sing haalt uit met een fantastische trap. Chiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dae-Sun kan de bal niet met de borst controleren. Sung-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Hyun passt de bal in één keer door. Cheng-Sing is nu in balbezit. Cheng-Sing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jae-Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Han onderschept slim de pass. Cheng-Sing begaat een overtreding. Cheng-Sing krijgt een gele kaart. Yang-Han roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yang-Han kan niet meer verder spelen. Yang-Son komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kyung-Li is nu in balbezit. Hamate verovert de bal door een tackle van achteren. Hamate probeert naar een medespeler te passen. Soo-Uk bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Uk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Yang-Nan verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Nan probeert naar een medespeler te passen. Yang-Son geeft een lange en hoge pass. Soo-Uk rent richting de bal. Soo-Uk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Son is nu in balbezit. Hamate verovert de bal door een tackle van achteren. Hamate haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Sing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Jangmajo - Chunnjojo Kwoomong 0:1

43e minuut.
Sung-Hyun is nu in balbezit. Sung-Hyun speelt de bal door. Han-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sing onderschept slim de pass. Cheng-Sing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anybuk Jangmajo - Chunnjojo Kwoomong 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anybuk Jangmajo 50%, Chunnjojo Kwoomong 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anybuk Jangmajo - Chunnjojo Kwoomong 1:1

47e minuut.
Yang-Son is nu in balbezit. Yang-Son probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Sing is nu in balbezit. Cheng-Sing schiet op doel. Chiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Jangmajo - Chunnjojo Kwoomong 2:1

51e minuut.
Inworp. Gui-Doo met een snelle inworp. Hamate geeft een lange en hoge pass. Chan-Sun rent richting de bal. Chan-Sun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jae-Jin kopt de bal weg. Klungelig pakt Sung-Hyun de bal. Sung-Hyun met een sublieme pass. Cheng-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gui-Doo onderschept slim de pass. Gui-Doo met een sublieme pass. Cheng-Son onderschept slim de pass. Chan-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Sun geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Daar is Dae-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Sing rent richting de bal. Sung-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Sing rent richting de bal. Cheng-Sing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Jangmajo - Chunnjojo Kwoomong 3:1

63e minuut.
Chiu met een harde bal richting middenveld. Chan-Sun kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheng-Young de bal. Hamate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Jangmajo - Chunnjojo Kwoomong 3:2

73e minuut.
Hwan-Young probeert naar een medespeler te passen. Chan-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Li schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kyung-Li krijgt een gele kaart. Chan-Sun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dae-Sun met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kyung-Li onderschept slim de pass. Kyung-Li geeft een lange en hoge pass. Cheng-Sing is nu in balbezit. Cheng-Sing schiet op doel. Chiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Jangmajo - Chunnjojo Kwoomong 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anybuk Jangmajo 50%, Chunnjojo Kwoomong 50%.
Anybuk Jangmajo - Chunnjojo Kwoomong 4:2