Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABAD Fc Nerveux Buffles
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Essindi kopt de bal weg. Tsopzang is nu in balbezit. Tsopzang passt de bal met de wreef. Harb heeft problemen om de bal te vangen. Harb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Nerveux Buffles 1:0

9e minuut.
Tchekane rent richting de bal. Tchekane geeft de bal voor. Figurski rent richting de bal. Harb is nu in balbezit. Harb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Nerveux Buffles 2:0

13e minuut.
Tsopzang onderschept slim de pass. Tsopzang passt de bal in één keer door. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb haalt uit met een fantastische trap. Bahanag werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Nerveux Buffles 3:0

26e minuut.
Atoumbamout onderschept slim de pass. Atoumbamout passt de bal met de wreef. N`Gouayiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jikam heeft problemen om de bal te vangen. N`Jikam draait met de bal, schiet en ... Wostal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Essindi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tchekane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsopzang is nu in balbezit. Tsopzang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mvogo onderschept slim de pass. Mvogo passt de bal met de wreef. Figurski met een sublieme pass. Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Nerveux Buffles 4:0

33e minuut.
M`Foumou rent richting de bal. Raiss onderschept slim de pass. Raiss speelt de bal door. Harb rent richting de bal. Harb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tsopzang speelt de bal door. Harb heeft problemen om de bal te vangen. Atoumbamout bereikt de bal nog maar net als eerste. Harb onderschept slim de pass. Harb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Raiss controleert de bal met de borst. Raiss geeft een hoge lob. Essindi is nu in balbezit. Harb verovert de bal door een tackle van achteren. Harb haalt uit met een fantastische trap. Bahanag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Nerveux Buffles 5:0

42e minuut.
Daar is Figurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figurski passt de bal in één keer door. Harb is nu in balbezit. Harb draait met de bal, schiet en ... Bahanag maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Nerveux Buffles 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABAD Fc 31%, Nerveux Buffles 69%.
ABAD Fc - Nerveux Buffles 6:0

54e minuut.
Harb rent richting de bal. Harb passt de bal in één keer door. Assou is nu in balbezit. Tsopzang verovert de bal door een tackle van achteren. Tsopzang haalt uit met een fantastische trap. Bahanag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harb is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ABAD Fc - Nerveux Buffles 7:0

59e minuut.
Tsopzang probeert naar een medespeler te passen. Essindi geeft de bal voor. Binya kopt de bal weg. N`Gouayiemo is nu in balbezit. N`Gouayiemo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Harb bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski schiet op doel. M`Beng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bahanag werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Bahanag met een sublieme pass. Mvogo is nu in balbezit. N`Gouayiemo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mvogo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mvogo kan niet meer verder spelen. Allen komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Allen passt de bal met de wreef. Harb rent richting de bal. Harb passt de bal in één keer door. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABAD Fc 43%, Nerveux Buffles 57%.
ABAD Fc - Nerveux Buffles 7:0