Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
www Doz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Tatarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinarovskiy onderschept slim de pass. Voinarovskiy speelt de bal door. Traplya rent richting de bal. Traplya geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Voinarovskiy passt de bal zonder na te denken. Barannikov is nu in balbezit. Lysenko onderschept slim de pass. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Doz 0:1

29e minuut.
Tsepkalo rent richting de bal. Tsepkalo geeft de bal voor. Soshnikov probeert de bal aan de voet te houden. Krasovskiy is nu in balbezit. Krasovskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tatarintsev rent richting de bal. Tatarintsev met een sublieme pass. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
www - Doz 1:1

35e minuut.
Voinarovskiy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tartiek de bal. Likhachev verovert de bal door een tackle van achteren. Likhachev draait met de bal, schiet en ... Yashkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Doz 1:2

40e minuut.
Soshnikov met een snelle inworp. Voinarovskiy is nu in balbezit. Voinarovskiy met een sublieme pass. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tatarintsev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedilko. Tatarintsev raakt geblesseerd tijdens het duel. Barannikov met een snel genomen vrije trap. Dukhno heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
www - Doz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 53%, Doz 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
www - Doz 2:2

52e minuut.
Krasovskiy kopt de bal weg. Bannikov probeert de bal aan de voet te houden. Tatarintsev is nu in balbezit. Tatarintsev schiet op doel. Onischenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Doz 3:2

68e minuut.
Kovgan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirillov. Kovgan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kovgan met een snel genomen vrije trap. Likhachev is nu in balbezit. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
www - Doz 3:3

70e minuut.
Traplya probeert naar een medespeler te passen. Soshnikov is nu in balbezit. Soshnikov passt de bal in één keer door. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Onischenko trapt de bal weg van het doel. Barannikov kopt de bal weg. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Doz 4:3

90e minuut.
Klungelig pakt Tatarintsev de bal. Tatarintsev haalt uit met een fantastische trap. Dukhno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kirillov zal de hoekschop nemen. Onischenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Barannikov de bal. Krasovskiy rent richting de bal. Krasovskiy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bannikov de bal onder controle te krijgen. Onischenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
www - Doz 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: www 44%, Doz 56%.
www - Doz 5:3