Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombezni Lamantyny Tekhnichni Richka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Belanov is nu in balbezit. Belanov geeft een hoge lob. Nagornyak controleert de bal met de borst. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap. Parshyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cassian rent richting de bal. Cassian met een sublieme pass. Yaxmanitskiy speelt de bal door. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Makovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviiv verovert de bal door een tackle van achteren. Matviiv passt de bal in één keer door. Shelaev rent richting de bal. Shelaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tlumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratyuk rent richting de bal. Kondratyuk probeert naar een medespeler te passen. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombezni Lamantyny - Tekhnichni Richka 1:0

37e minuut.
Matviiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviiv passt de bal in één keer door. Maximov rent richting de bal. Shelaev is nu in balbezit. Shelaev haalt uit met een fantastische trap. Kuchirka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Makovskiy is nu in balbezit. Kondratyuk rent richting de bal. Kondratyuk passt de bal zonder na te denken. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Parshyn met een harde bal richting middenveld. Tlumak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nagornyak de bal onder controle te krijgen. Kondratyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratyuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombezni Lamantyny 43%, Tekhnichni Richka 57%.
Bombezni Lamantyny - Tekhnichni Richka 1:0

84e minuut.
Prokhorov passt de bal in één keer door. Inworp. Cassian met de inworp. Yaxmanitskiy is nu in balbezit. Yaxmanitskiy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nagornyak trapt de bal weg. Tlumak rent richting de bal. Tlumak geeft de bal voor. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ... Parshyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombezni Lamantyny - Tekhnichni Richka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombezni Lamantyny 38%, Tekhnichni Richka 62%.
Bombezni Lamantyny - Tekhnichni Richka 2:0