Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea_FC Pohani Orly
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Kurilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilov onderschept slim de pass. Kurilov draait met de bal, schiet en ... Nagorniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Myazin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Telegin kopt de bal weg. Lucash rent richting de bal. Lucash haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Telegin geeft de bal voor. Brovkin is nu in balbezit. Gribanov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Myazin de bal. Myazin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lozinskiy geeft een lange en hoge pass. Kudrya probeert naar een medespeler te passen. Uljanitskiy rent richting de bal. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Uljanitskiy is nu in balbezit. Gibalyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy draait met de bal, schiet en ... Gamaliy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea_FC - Pohani Orly 0:1

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gamaliy niet meer kan verder spelen. Kon`kov komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kurilov is nu in balbezit. Lozinskiy speelt de bal door. Shukhovtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukhovtsev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nagorniak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea_FC - Pohani Orly 1:1

28e minuut.
Myazin rent richting de bal. Lozinskiy onderschept slim de pass. Lozinskiy met een sublieme pass. Dranirskiy is nu in balbezit. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gibalyuk passt de bal in één keer door. Uljanitskiy is nu in balbezit. Gibalyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy schiet op doel. Kon`kov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 55%, Pohani Orly 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea_FC - Pohani Orly 1:1

71e minuut.
Telegin is nu in balbezit. Lovig is nu in balbezit. Lovig probeert naar een medespeler te passen. Dranirskiy is nu in balbezit. Dranirskiy schiet op doel. Kon`kov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Lucash passt de bal in één keer door. Daar is Lutsishin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shukhovtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurilov is nu in balbezit. Kurilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lovig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baglay geeft een hoge lob. Kudrya probeert de bal met de borst te controleren. Dranirskiy rent richting de bal. Dranirskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Vaida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telegin met een sublieme pass. Vaida rent richting de bal. Gibalyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Gibalyuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dranirskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dranirskiy haalt uit met een fantastische trap. Kon`kov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea_FC - Pohani Orly 1:2

86e minuut.
Brovkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Brovkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibalyuk is nu in balbezit. Gibalyuk haalt uit met een fantastische trap. Kon`kov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krunic heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea_FC - Pohani Orly 1:3

86e minuut.
Kurilov speelt de bal door. Inworp. Brovkin met de inworp. Gibalyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibalyuk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea_FC 55%, Pohani Orly 45%.
Chelsea_FC - Pohani Orly 1:3