Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runāšana Cāļi FC Saules
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Dāviņš met een sublieme pass. Sermulis rent richting de bal. Anders tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anders krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Alksnis is nu in balbezit. Freivalds onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alksnis. Alksnis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Freivalds rent richting de bal. Freivalds geeft de bal voor. Audris heeft problemen om de bal te vangen. Voldiņš onderschept slim de pass. Voldiņš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runāšana Cāļi 67%, FC Saules 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Runāšana Cāļi - FC Saules 0:0

59e minuut.
Freivalds is nu in balbezit. Alksnis onderschept slim de pass. Alksnis speelt de bal door. Sprancis is nu in balbezit. Sprancis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Runāšana Cāļi - FC Saules 1:0

67e minuut.
Burbulis passt de bal met de wreef. Tuklais is nu in balbezit. Rampāns maakt een afschuwelijke overtreding. Rampāns is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Vagars onderschept slim de pass. Vagars geeft een hoge lob. Mellups kan de bal niet met de borst controleren. Voldiņš is nu in balbezit. Voldiņš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Everts geeft een hoge lob. Freivalds rent richting de bal. Freivalds geeft een lange en hoge pass. Sermulis rent richting de bal. Sermulis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runāšana Cāļi 47%, FC Saules 53%.
Runāšana Cāļi - FC Saules 1:0