Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaillants Enclumes Huppés Pythons
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Diaw trapt de bal weg. Lopez controleert de bal met de borst. Lopez probeert naar een medespeler te passen. Gassama is nu in balbezit. Gassama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaillants Enclumes - Huppés Pythons 1:0

18e minuut.
Gassama geeft de bal voor. Goloko rent richting de bal. Goloko passt de bal zonder na te denken. M`Baye rent richting de bal. M`Baye schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mbaye bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Gassama is nu in balbezit. M`Baye rent richting de bal. Gassama bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Baye bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Baye draait met de bal, schiet en ... Mbaye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sarni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chalumeau de bal onder controle te krijgen. Mansour Badji met een sublieme pass. Sarni rent richting de bal. Sarni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vaillants Enclumes - Huppés Pythons 1:1

42e minuut.
Dione is nu in balbezit. Dione geeft een lange en hoge pass. Nder rent richting de bal. Nder schiet op doel. Diaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaillants Enclumes 61%, Huppés Pythons 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vaillants Enclumes - Huppés Pythons 1:1

50e minuut.
Lopez geeft de bal voor. M`Baye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gassama rent richting de bal. M`Baye is nu in balbezit. M`Baye haalt uit met een fantastische trap. Mbaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ji passt de bal met de wreef. Sadio rent richting de bal. Awadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Awadi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaillants Enclumes - Huppés Pythons 1:2

59e minuut.
Mansour Badji kopt de bal weg. Dione rent richting de bal. Dione probeert naar een medespeler te passen. Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Nder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Chalumeau rent richting de bal. Chalumeau met een sublieme pass. Gassama is nu in balbezit. M`Baye rent richting de bal. M`Baye haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vaillants Enclumes - Huppés Pythons 2:2

75e minuut.
Chalumeau is nu in balbezit. Chalumeau passt de bal met de wreef. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Nder rent richting de bal. Nder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaillants Enclumes - Huppés Pythons 2:3

83e minuut.
Lopez rent richting de bal. Ma`ga onderschept slim de pass. Ma`ga speelt de bal door. Sarni is nu in balbezit. Sarni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaillants Enclumes 59%, Huppés Pythons 41%.
Vaillants Enclumes - Huppés Pythons 2:3