Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inanimés Bűcherons Brillants Glaives
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Khadim is nu in balbezit. Camara onderschept slim de pass. Mbaye Nder verovert de bal door een tackle van achteren. Mbaye Nder schiet op doel. Sylla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
N`Dione heeft problemen om de bal te vangen. N`Dione passt de bal met de wreef. Mbaye Nder is nu in balbezit. Camara rent richting de bal. Camara geeft een hoge lob. Séne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Nam probeert naar een medespeler te passen. N`Dione speelt de bal door. Kebe is nu in balbezit. Kebe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Bűcherons - Brillants Glaives 0:1

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Séne niet meer kan verder spelen. Sadio komt het veld opgelopen.

32e minuut.
B onderschept slim de pass. B probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nam de bal. Mbaye Nder is nu in balbezit. Mbaye Nder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
B met een snelle inworp. Laob geeft de bal voor. Kebe probeert de bal met de borst te controleren. Kebe haalt uit met een fantastische trap. Ciré Dia probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tetard bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guikoune de bal. Sadio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Nam is nu in balbezit. Tidiane Samb verovert de bal door een tackle van achteren. Tidiane Samb speelt de bal door. Mbaye Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbaye Nder draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Camara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thiaw komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Bűcherons 56%, Brillants Glaives 44%.
Inanimés Bűcherons - Brillants Glaives 0:1

49e minuut.
N`Dione rent richting de bal. Kasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbaye Nder is nu in balbezit. Nam onderschept slim de pass. Tidiane Samb geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khadim is nu in balbezit. Khadim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mbaye Nder bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiaw verovert de bal door een tackle van achteren. Khadim onderschept slim de pass. Khadim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inanimés Bűcherons - Brillants Glaives 1:1

81e minuut.
Mbaye Nder onderschept slim de pass. B rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mbaye Nder. Mbaye Nder krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Bűcherons 54%, Brillants Glaives 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inanimés Bűcherons - Brillants Glaives 1:1