Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xəzər Lənkaran Drago Magia SC
cinah Tactiek Angel`s Wings LR
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 52
unsatisfactory Schieten excellent
solid Passen good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva. Bakalarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Jindra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Montes De Oca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Hristu kopt de bal weg. Jindra rent richting de bal. Jindra met een sublieme pass. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nəsiboğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz passt de bal met de wreef. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Drago Magia SC 0:1

27e minuut.
Nəsiboğlu geeft de bal voor. Montes De Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu onderschept slim de pass. Amiloğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Baffigi speelt de bal door. Silva probeert naar een medespeler te passen. Baffigi probeert naar een medespeler te passen. Nănescu rent richting de bal. Nănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Amiloğlu de bal. Amiloğlu schiet op doel. Montes De Oca probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Apreotesei trapt de bal weg van het doel. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Beer is nu in balbezit. Amiloğlu onderschept slim de pass. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Kafkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Benoot is nu in balbezit. Stancu verovert de bal door een tackle van achteren. Stancu geeft een lange en hoge pass. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Baffigi is nu in balbezit. Baffigi geeft een lange en hoge pass. Gallardo Martínez rent richting de bal. Yiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğiter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bakalarz met de inworp. Montes De Oca rent richting de bal. Zuping onderschept slim de pass. Zuping schiet op doel. Kafkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Drago Magia SC 0:2

42e minuut.
Benoot passt de bal zonder na te denken. Hristu rent richting de bal. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Drago Magia SC 0:3

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oxford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakalarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Amiloğlu de bal. Amiloğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Montes De Oca de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Drago Magia SC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xəzər Lənkaran 51%, Drago Magia SC 49%.
Xəzər Lənkaran - Drago Magia SC 0:4

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Amiloğlu de bal onder controle te krijgen. Jindra kopt de bal weg. Oxford probeert naar een medespeler te passen. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Georges met de inworp. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Beer bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Paal! Kafkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Nəsiboğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bakalarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakalarz speelt de bal door. Oxford rent richting de bal. Oxford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Drago Magia SC 0:5

61e minuut.
Oxford rent richting de bal. Oxford passt de bal zonder na te denken. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiloğlu draait met de bal, schiet en ... Kafkas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xəzər Lənkaran - Drago Magia SC 0:6

63e minuut.
Beer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakalarz met een snelle inworp. Jindra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Amiloğlu passt de bal met de wreef. Zuping rent richting de bal. Bakalarz is nu in balbezit. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Oxford bereikt de bal nog maar net als eerste. Georges onderschept slim de pass. Oxford is nu in balbezit. Oxford geeft een lange en hoge pass. Zuping krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kafkas trapt de bal weg. Oxford geeft de bal voor. Kafkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Oxford probeert naar een medespeler te passen. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu passt de bal zonder na te denken. Oxford bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxford draait met de bal, schiet en ... Kafkas bokst de bal weg.

87e minuut.
Baffigi geeft de bal voor. Kopczyński kopt de bal weg. Nəsiboğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Amiloğlu de bal. Amiloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xəzər Lənkaran 58%, Drago Magia SC 42%.
Xəzər Lənkaran - Drago Magia SC 0:6