Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
牛肉串串 河南省中土队
牛肉串 Tactiek 声东击西
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 49
good Schieten solid
solid Passen good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Kowalczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hong. Kowalczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miao zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Xueshan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Salema verovert de bal door een tackle van achteren. Salema geeft een hoge lob. Szczypiński kopt de bal weg. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dongcheng met de inworp. Gravgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgaard geeft een hoge lob. Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dongcheng is nu in balbezit. Junbao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dongcheng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gravgaard wilt de vrije trap nemen. Xueshan springt en kopt de bal. Petrovický bokst de bal weg.

33e minuut.
Gravgaard met de inworp. Dongcheng geeft een hoge lob. Ricard heeft problemen om de bal te vangen. Xueshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xueshan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hong de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - 河南省中土队 0:1

39e minuut.
Miao kopt de bal weg. Tsarouchis rent richting de bal. Tsarouchis speelt de bal door. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhu schiet op doel. Yibei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 牛肉串串 35%, 河南省中土队 65%.
牛肉串串 - 河南省中土队 0:1

46e minuut.
Sajnóg komt het veld opgelopen. Abdul`ahat komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Csankó onderschept slim de pass. Csankó speelt de bal door. Salema probeert naar een medespeler te passen. Susanni is nu in balbezit. Susanni passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szczypiński passt de bal met de wreef. Abdul`ahat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gravgaard. Gravgaard krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński probeert naar een medespeler te passen. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
牛肉串串 - 河南省中土队 1:1

70e minuut.
Wiercioch passt de bal in één keer door. Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ricard. Ricard krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Csankó rent richting de bal. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński speelt de bal door. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg haalt uit met een fantastische trap. Yibei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński draait met de bal, schiet en ... Yibei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Szczypiński rent richting de bal. Szczypiński passt de bal zonder na te denken. Ricard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sajnóg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajnóg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - 河南省中土队 2:1

89e minuut.
Kowalczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tylak is nu in balbezit. Sajnóg verovert de bal door een tackle van achteren. Sajnóg draait met de bal, schiet en ... Yibei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
牛肉串串 - 河南省中土队 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 牛肉串串 40%, 河南省中土队 60%.
牛肉串串 - 河南省中土队 3:1