Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-26 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Arb Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15129
VN LiverpoolFC Sài Gòn
Wing lets go Tactiek Test 1.6
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60.3 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten good
very good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Neag passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski passt de bal met de wreef. Greuceanu rent richting de bal. Greuceanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sęp probeert naar een medespeler te passen. Roda bereikt de bal nog maar net als eerste. Roda geeft een lange en hoge pass. Klamczyński springt en kopt de bal. Quốc Khánh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Sài Gòn 0:1

15e minuut.
Subocz geeft een lange en hoge pass. Andrade rent richting de bal. Grideanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grideanu krijgt een gele kaart. Andrade raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Andrade kan niet meer verder spelen. Rodríguez Cabo komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Rodríguez Cabo passt de bal zonder na te denken. Sęp met een sublieme pass. Grideanu met een sublieme pass. Rodríguez Cabo geeft een lange en hoge pass. Klamczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Quốc Khánh bokst de bal weg.

23e minuut.
Subocz geeft de bal voor. Inworp. Rayman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neag is nu in balbezit. Neag geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Syrjävaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roda met een sublieme pass. Neag probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Soursos rent richting de bal. Soursos met een sublieme pass. Annau rent richting de bal. Klamczyński onderschept slim de pass. Klamczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Grideanu is nu in balbezit. Grideanu probeert naar een medespeler te passen. Rayman met een sublieme pass. Klungelig pakt Şevket de bal. Şevket haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN LiverpoolFC 52%, Sài Gòn 48%.
VN LiverpoolFC - Sài Gòn 0:1

71e minuut.
Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski passt de bal zonder na te denken. Syrjävaara is nu in balbezit. Greuceanu onderschept slim de pass. Greuceanu haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Subocz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rayman zal de hoekschop nemen. Şevket maakt een snoekduik en kopt de bal. Karbowiak bokst de bal weg.

78e minuut.
Sỹ Hoàng geeft een lange en hoge pass. Sancho probeert naar een medespeler te passen. Rayman heeft problemen om de bal te vangen. Rayman geeft de bal voor. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen. Karbowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sancho kopt de bal weg. Soursos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartoszewski. Bartoszewski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Annau kan de bal niet met de borst controleren. Klamczyński onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sancho. Klamczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sęp komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Roda verovert de bal door een tackle van achteren. Roda met een sublieme pass. Sęp speelt de bal door. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Greuceanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şevket is nu in balbezit. Şevket passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN LiverpoolFC 45%, Sài Gòn 55%.
VN LiverpoolFC - Sài Gòn 0:1