Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Talj Müsteil Qalb
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


29e minuut.
Kaleel is nu in balbezit. Kaleel passt de bal in één keer door. Firyabi is nu in balbezit. Firyabi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaleel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yazdanyar zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Firyabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firyabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Talj - Müsteil Qalb 1:0

37e minuut.
Manal passt de bal zonder na te denken. Atamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamari speelt de bal door. Atif rent richting de bal. Atif haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Manal heeft problemen om de bal te vangen. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi passt de bal met de wreef. Firyabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Firyabi draait met de bal, schiet en ... Yasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Manal speelt de bal door. Qusay rent richting de bal. Qusay passt de bal zonder na te denken. Firyabi is nu in balbezit. Firyabi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Talj 38%, Müsteil Qalb 62%.
FC Talj - Müsteil Qalb 1:0

54e minuut.
Muhsin probeert naar een medespeler te passen. Amjad heeft problemen om de bal te vangen. Amjad geeft een hoge lob. Ben Barek geeft de bal voor. El Assali heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Avezaat kopt de bal weg. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek met een sublieme pass. Atif rent richting de bal. Atif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Usmi verovert de bal door een tackle van achteren. Usmi met een sublieme pass. Rifa rent richting de bal. Firyabi rent richting de bal. Firyabi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Amjad bereikt de bal nog maar net als eerste. Diali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amjad raakt geblesseerd tijdens het duel. Muhsin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Talj - Müsteil Qalb 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Talj 53%, Müsteil Qalb 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Talj - Müsteil Qalb 1:1