Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Satun Rangers Buri Ram Electricity FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Aliff bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliff passt de bal met de wreef. Apiratenawong bereikt de bal nog maar net als eerste. Apiratenawong haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tongsukkaew de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Satun Rangers - Buri Ram Electricity FC 0:1

16e minuut.
Chunsa is nu in balbezit. Chang lin verovert de bal door een tackle van achteren. Chang lin speelt de bal door. Apiratenawong rent richting de bal. Apiratenawong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chang lin rent richting de bal. Bamkua verovert de bal door een tackle van achteren. Bamkua passt de bal zonder na te denken. Kroeaseang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroeaseang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Satun Rangers - Buri Ram Electricity FC 1:1

24e minuut.
Khoi kopt de bal weg. Chunsa rent richting de bal. Chunsa geeft een lange en hoge pass. Kroeaseang is nu in balbezit. Kroeaseang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Beihong rent richting de bal. Beihong geeft de bal voor. Chang lin heeft problemen om de bal te vangen. Apiratenawong bereikt de bal nog maar net als eerste. Apiratenawong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Beihong geeft een lange en hoge pass. Jia-Nian is nu in balbezit. Kositpipatpong begaat een overtreding. Kositpipatpong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satun Rangers 68%, Buri Ram Electricity FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Satun Rangers - Buri Ram Electricity FC 1:1

71e minuut.
Khoi verovert de bal door een tackle van achteren. Khoi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Apiratenawong de bal. Apiratenawong haalt uit met een fantastische trap. Beihong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satun Rangers 68%, Buri Ram Electricity FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Satun Rangers - Buri Ram Electricity FC 1:1