Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KnkCuba miasanBayern
ya1 Tactiek Def
39% Balbezit 61%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 47.1
good Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Inworp. Szefler met de inworp. Csák is nu in balbezit. Csák geeft een hoge lob. Gómez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - miasanBayern 0:1

4e minuut.
Ulvik passt de bal zonder na te denken. Səfərov rent richting de bal. Səfərov geeft een hoge lob. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Csák rent richting de bal. Sarotti onderschept slim de pass. Sarotti passt de bal met de wreef. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski speelt de bal door. Kopyto heeft problemen om de bal te vangen. Kopyto geeft een hoge lob. Barata springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Gómez de bal. Lippus is nu in balbezit. Lippus speelt de bal door. Barata is nu in balbezit. Barata haalt uit met een fantastische trap. Antolík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sarotti verovert de bal door een tackle van achteren. Sarotti geeft een lange en hoge pass. Kulikowski kopt de bal weg. Barata is nu in balbezit. Barata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rybszleger de bal. Barata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubásek is nu in balbezit. Kubásek geeft een hoge lob. Kopaczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sagatis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beijers komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Gómez rent richting de bal. Csák is nu in balbezit. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ... Smółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - miasanBayern 0:2

43e minuut.
Csák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák passt de bal met de wreef. Kulikowski rent richting de bal. Kopyto onderschept slim de pass. Kopyto geeft een hoge lob. Antolík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 54%, miasanBayern 46%.
KnkCuba - miasanBayern 0:2

46e minuut.
Rybszleger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kulikowski de bal. Kulikowski passt de bal met de wreef. Kopaczewski is nu in balbezit. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Csák speelt de bal door. Amandio is nu in balbezit. Amandio passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Smółka bokst de bal weg.

76e minuut.
Kostourek is nu in balbezit. Kostourek passt de bal in één keer door. Səfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaczewski draait met de bal, schiet en ... Antolík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 50%, miasanBayern 50%.
KnkCuba - miasanBayern 0:2