Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sogod Soccers Malabon City SC
ph Tactiek New 4132
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 36.1
adequate Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Falleiro is nu in balbezit. Falleiro geeft de bal voor. Kitutele geeft een lange en hoge pass. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kitutele geeft een hoge lob. Salome kopt de bal weg. Klungelig pakt Moura Castro de bal. Qo`vusov verovert de bal door een tackle van achteren. Qo`vusov haalt uit met een fantastische trap. Marincea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Attorliqov met een sublieme pass. Pétursson is nu in balbezit. Pétursson passt de bal met de wreef. Qo`vusov rent richting de bal. Qo`vusov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Kâtip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riccardi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kâtip. Kâtip krijgt een gele kaart. Riccardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ozelami wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Qo`vusov verovert de bal door een tackle van achteren. Qo`vusov probeert naar een medespeler te passen. Molinas met een sublieme pass. Salome rent richting de bal. Salome schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - Malabon City SC 0:1

32e minuut.
Daar is Garracini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garracini geeft de bal voor. Vanderschelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden draait met de bal, schiet en ... Labindalawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sogod Soccers - Malabon City SC 1:1

38e minuut.
Qo`vusov rent richting de bal. Qo`vusov passt de bal in één keer door. Molinas geeft een hoge lob. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Molinas met een sublieme pass. Qo`vusov rent richting de bal. Salome rent richting de bal. Qo`vusov rent richting de bal. Qo`vusov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marincea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ozelami kopt de bal weg. Inworp. Molinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salome bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sogod Soccers 73%, Malabon City SC 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sogod Soccers - Malabon City SC 1:1

61e minuut.
Garracini met een sublieme pass. Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele passt de bal met de wreef. Pétursson is nu in balbezit. Pétursson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - Malabon City SC 1:2

62e minuut.
Pétursson passt de bal in één keer door. Yamini geeft de bal voor. Galicia probeert de bal met de borst te controleren. Qo`vusov rent richting de bal. Qo`vusov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Galicia de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cintron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurgulin. Cintron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ozelami met een snel genomen vrije trap. Falleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Falleiro geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Labindalawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Riccardi is nu in balbezit. Riccardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sogod Soccers - Malabon City SC 2:2

67e minuut.
Salome geeft een lange en hoge pass. Molinas geeft de bal voor. Daar is Galicia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pétursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pétursson schiet op doel. Marincea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sogod Soccers - Malabon City SC 2:3

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yamini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garracini speelt de bal door. Attorliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Attorliqov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sogod Soccers 62%, Malabon City SC 38%.
Sogod Soccers - Malabon City SC 2:3