Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abezari Deda Uvenbeli Maraos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Beroshvili rent richting de bal. Paposhvili verovert de bal door een tackle van achteren. Paposhvili schiet op doel. Na een snelle pass probeert Khizanishvili de bal onder controle te krijgen. Mikadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Deda - Uvenbeli Maraos 1:0

5e minuut.
Tordinava met de inworp. Sotkilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Okromelidze geeft een hoge lob. Paposhvili rent richting de bal. Paposhvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Deda - Uvenbeli Maraos 2:0

10e minuut.
Sotkilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotkilava speelt de bal door. Beroshvili heeft problemen om de bal te vangen. Paposhvili rent richting de bal. Paposhvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Paposhvili is nu in balbezit. Beroshvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Paposhvili onderschept slim de pass. Paposhvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Deda - Uvenbeli Maraos 3:0

23e minuut.
Pirtskhalava bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirtskhalava geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bitsadze de bal onder controle te krijgen. Sotkilava is nu in balbezit. Sotkilava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Okromelidze speelt de bal door. Sakhvadze rent richting de bal. Khizanishvili geeft de bal voor. Klungelig pakt Khinchaguishvili de bal. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... Gogua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Deda - Uvenbeli Maraos 3:1

34e minuut.
Miruashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Beroshvili rent richting de bal. Beroshvili geeft een hoge lob. Khinchaguishvili kan de bal niet met de borst controleren. Khinchaguishvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Memarnishvili geeft een lange en hoge pass. Bitsadze rent richting de bal. Miruashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miruashvili krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotkilava is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bitsadze. Bitsadze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Deda 41%, Uvenbeli Maraos 59%.
Abezari Deda - Uvenbeli Maraos 3:1

49e minuut.
Beroshvili rent richting de bal. Naskidashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Naskidashvili met een sublieme pass. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abezari Deda - Uvenbeli Maraos 3:2

68e minuut.
Sotkilava passt de bal in één keer door. Tordinava rent richting de bal. Tordinava met een sublieme pass. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Miruashvili heeft problemen om de bal te vangen. Elizbarashvili is nu in balbezit. Elizbarashvili passt de bal in één keer door. Paposhvili heeft problemen om de bal te vangen. Paposhvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Merabishvili is nu in balbezit. Merabishvili geeft de bal voor. Dashniani met een sublieme pass. Klungelig pakt Sotkilava de bal. Sotkilava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gogua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abezari Deda - Uvenbeli Maraos 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abezari Deda 48%, Uvenbeli Maraos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abezari Deda - Uvenbeli Maraos 3:3