Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TORO NERO Gorilla Appassionati
ABC Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
12% Spel op eigen helft 88%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 18.4
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
average Verdedigen poor


6e minuut.
Humiecki probeert naar een medespeler te passen. Ronchi rent richting de bal. Jaleniauskas is nu in balbezit. Xəqani geeft een hoge lob. Humiecki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alpha is nu in balbezit. Alpha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 1:0

7e minuut.
Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Ronchi heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki onderschept slim de pass. Humiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 2:0

8e minuut.
Saggini rent richting de bal. Alpha verovert de bal door een tackle van achteren. Alpha passt de bal zonder na te denken. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 3:0

10e minuut.
Birelli met een sublieme pass. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 4:0

12e minuut.
Alpha is nu in balbezit. Zalewski rent richting de bal. Alpha rent richting de bal. Alpha schiet op doel. Spiller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Varner is nu in balbezit. Zalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zalewski passt de bal met de wreef. Alpha rent richting de bal. Alpha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zalewski speelt de bal door. Daar is Sicignano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mattana rent richting de bal. Alpha verovert de bal door een tackle van achteren. Alpha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jaleniauskas kopt de bal weg. Zalewski speelt de bal door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Mattana probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 5:0

19e minuut.
Xəqani is nu in balbezit. Xəqani passt de bal met de wreef. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski passt de bal in één keer door. Sicignano is nu in balbezit. Paal!

25e minuut.
Jaleniauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaleniauskas geeft de bal voor. Sicignano probeert de bal met de borst te controleren. Alpha is nu in balbezit. Alpha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 6:0

26e minuut.
Xəqani speelt de bal door. Klungelig pakt Jaleniauskas de bal. Jaleniauskas geeft een lange en hoge pass. Humiecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
McClaren rent richting de bal. McClaren geeft de bal voor. Varner is nu in balbezit. Humiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Spiller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Saggini is nu in balbezit. Zalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zalewski passt de bal in één keer door. Alpha rent richting de bal. Alpha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Subacchi geeft een hoge lob. Xəqani is nu in balbezit. Xəqani passt de bal zonder na te denken. Alpha is nu in balbezit. Alpha haalt uit met een fantastische trap. Spiller bokst de bal weg.

34e minuut.
Jaleniauskas kopt de bal weg. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski passt de bal zonder na te denken. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 7:0

37e minuut.
Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski geeft een hoge lob. Daar is Mattana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Spiller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 8:0

38e minuut.
Tramonti met een sublieme pass. Ronchi heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. Spiller bokst de bal weg.

40e minuut.
Urbanek rent richting de bal. Urbanek passt de bal met de wreef. Alpha heeft problemen om de bal te vangen. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. Spiller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 9:0

43e minuut.
Xəqani kopt de bal weg. Urbanek rent richting de bal. Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORO NERO 12%, Gorilla Appassionati 88%.
TORO NERO - Gorilla Appassionati 9:0

47e minuut.
Zalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zalewski geeft een lange en hoge pass. Alpha rent richting de bal. Alpha draait met de bal, schiet en ... Spiller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 10:0

49e minuut.
Jaleniauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ronchi zijn tegenspeler op de grond. Jaleniauskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaleniauskas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Humiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Spiller trapt de bal weg van het doel. Jaleniauskas kopt de bal weg. Zalewski speelt de bal door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Spiller bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbanek neemt de hoekschop. Alpha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Xəqani kopt de bal weg. Jaleniauskas rent richting de bal. Jaleniauskas passt de bal zonder na te denken. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zalewski passt de bal zonder na te denken. Urbanek speelt de bal door. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schiet op doel. Spiller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Saggini is nu in balbezit. Xəqani verovert de bal door een tackle van achteren. Xəqani probeert naar een medespeler te passen. Alpha rent richting de bal. Alpha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 11:0

57e minuut.
Klungelig pakt Xəqani de bal. Xəqani geeft een lange en hoge pass. Humiecki kopt de bal weg. Alpha rent richting de bal. Alpha schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 12:0

60e minuut.
Jaleniauskas speelt de bal door. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski passt de bal met de wreef. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki draait met de bal, schiet en ... Spiller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Zalewski is nu in balbezit. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. Spiller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 13:0

63e minuut.
Daar is Alpha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski passt de bal in één keer door. Alpha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 14:0

64e minuut.
Zalewski met een sublieme pass. Saggini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpha verovert de bal door een tackle van achteren. Zalewski heeft problemen om de bal te vangen. Zalewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Xəqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəqani passt de bal met de wreef. Urbanek is nu in balbezit. Urbanek geeft een hoge lob. Alpha maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 15:0

67e minuut.
Sicignano verovert de bal door een tackle van achteren. Sicignano geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xəqani neemt de hoekschop. Humiecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 16:0

68e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbanek zal de hoekschop nemen. Daar is Mattana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 17:0

69e minuut.
Urbanek passt de bal zonder na te denken. La Marca probeert de bal aan de voet te houden. Humiecki is nu in balbezit. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski schiet op doel. Spiller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Xəqani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaleniauskas probeert naar een medespeler te passen. Alpha rent richting de bal. Alpha haalt uit met een fantastische trap. Spiller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 18:0

76e minuut.
Urquijo geeft een lange en hoge pass. Alpha kopt de bal weg. Klungelig pakt Saggini de bal. Humiecki rent richting de bal. Humiecki schiet op doel. Spiller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Jaleniauskas passt de bal in één keer door. Daar is Zalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalewski speelt de bal door. Klungelig pakt Alpha de bal. Alpha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 19:0

79e minuut.
Humiecki haalt uit met een fantastische trap. Mattana probeert de bal aan de voet te houden. Alpha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpha haalt uit met een fantastische trap. Spiller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 20:0

81e minuut.
Alpha passt de bal met de wreef. Varner bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Humiecki krijgt een gele kaart.

83e minuut.
McClaren geeft een hoge lob. Humiecki rent richting de bal. Humiecki met een sublieme pass. Alpha is nu in balbezit. Alpha haalt uit met een fantastische trap. Spiller bokst de bal weg. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Ronchi de bal. Urquijo geeft de bal voor. Klungelig pakt Mattana de bal. Alpha bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Xəqani kopt de bal weg. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski met een sublieme pass. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki schiet op doel. Spiller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xəqani neemt de hoekschop. Alpha heeft problemen om de bal te vangen. Alpha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORO NERO - Gorilla Appassionati 21:0

89e minuut.
Tramonti speelt de bal door. Daar is Ronchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpha is nu in balbezit. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORO NERO 12%, Gorilla Appassionati 88%.
TORO NERO - Gorilla Appassionati 21:0