Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-03 18:44
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.052
  • Stadion: Dei Marmi
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9320
F.C Bonascola 2009 JJStorm
tona Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 37
solid Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Gnoiński met een sublieme pass. Ketels kopt de bal weg. Hess probeert naar een medespeler te passen. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zoccolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda onderschept slim de pass. Sauda speelt de bal door. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 1:0

12e minuut.
Maremonti rent richting de bal. Maremonti probeert naar een medespeler te passen. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin verovert de bal door een tackle van achteren. Scapin passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sauda is nu in balbezit. Sauda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 2:0

15e minuut.
Hâmpu is nu in balbezit. Hâmpu speelt de bal door. Rusek probeert naar een medespeler te passen. Esteban Granados rent richting de bal. Esteban Granados haalt uit met een fantastische trap. Bichado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lecluyse onderschept slim de pass. Lecluyse speelt de bal door. Ketels probeert naar een medespeler te passen. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vanone kopt de bal weg. Daar is Hess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hess speelt de bal door. Sauda is nu in balbezit. Sauda draait met de bal, schiet en ... Gnoiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 3:0

40e minuut.
Zoccolante probeert naar een medespeler te passen. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek speelt de bal door. Esteban Granados rent richting de bal. Esteban Granados haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maremonti rent richting de bal. Maremonti passt de bal in één keer door. Scapin rent richting de bal. Scapin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sauda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scapin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 4:0

44e minuut.
Daar is Sauda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauda passt de bal zonder na te denken. Hess geeft de bal voor. Scapin rent richting de bal. Scapin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 41%, JJStorm 59%.
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 4:0

56e minuut.
Bichado probeert naar een medespeler te passen. Sauda kopt de bal weg. Scapin is nu in balbezit. Scapin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 5:0

61e minuut.
Lecluyse verovert de bal door een tackle van achteren. Lecluyse geeft een hoge lob. Cattina controleert de bal met de borst. Scapin is nu in balbezit. Scapin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zoccolante onderschept slim de pass. Hess onderschept slim de pass. Hess geeft de bal voor. Scapin is nu in balbezit. Scapin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Amri geeft een lange en hoge pass. Mariano Marques rent richting de bal. Ketels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ketels krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bichado speelt de bal door. Carroll kopt de bal weg. Garde rent richting de bal. Esteban Granados onderschept slim de pass. Esteban Granados schiet op doel. Bichado bokst de bal weg.

72e minuut.
Lecluyse passt de bal zonder na te denken. Carroll probeert de bal aan de voet te houden. Esteban Granados geeft een lange en hoge pass. Mariano Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariano Marques haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Sauda onderschept slim de pass. Sauda passt de bal met de wreef. Scapin rent richting de bal. Scapin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 6:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borghero komt het veld opgelopen. Szczygło komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Scapin is nu in balbezit. Scapin speelt de bal door. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 7:0

88e minuut.
Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess passt de bal met de wreef. Scapin is nu in balbezit. Scapin schiet op doel. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 8:0

88e minuut.
Scapin rent richting de bal. Maremonti is nu in balbezit. Maremonti passt de bal zonder na te denken. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Bonascola 2009 46%, JJStorm 54%.
F.C Bonascola 2009 - JJStorm 8:0