Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-24 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Slovenija Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8570
Slovenija Magyarország
new new Tactiek Fentvéd5 bal2
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
68.2 gemiddelde waardering 78.4
excellent Schieten incredible
formidable Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Oravecz geeft een lange en hoge pass. Očko heeft problemen om de bal te vangen. Hvalec is nu in balbezit. Margitay onderschept slim de pass. Margitay draait met de bal, schiet en ... Logar bokst de bal weg.

4e minuut.
Krepek passt de bal zonder na te denken. Žlehtič probeert naar een medespeler te passen. Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een lange en hoge pass. Pintar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Somorjai passt de bal in één keer door. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman onderschept slim de pass. Somorjai onderschept slim de pass. Somorjai geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Oravecz geeft de bal voor. Schwarz is nu in balbezit. Voh is nu in balbezit. Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Margitay draait met de bal, schiet en ... Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Váczi geeft een lange en hoge pass. Logar met een sublieme pass. Váczi kopt de bal weg. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz draait met de bal, schiet en ... Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rozman verovert de bal door een tackle van achteren. Rozman geeft een lange en hoge pass. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar haalt uit met een fantastische trap. Hegyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Magyarország 1:0

40e minuut.
Margitay kopt de bal weg. Oravecz is nu in balbezit. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai geeft een hoge lob. Margitay springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Očko is nu in balbezit. Očko passt de bal zonder na te denken. Pintar is nu in balbezit. Pintar draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pelikán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek passt de bal zonder na te denken. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija 71%, Magyarország 29%.
Slovenija - Magyarország 1:0

47e minuut.
Schwarz met een sublieme pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hvalec ... Strafschop! Hvalec krijgt een gele kaart. Margitay raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Margitay neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Oravecz passt de bal in één keer door. Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz draait met de bal, schiet en ... Logar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slovenija - Magyarország 1:1

66e minuut.
Inworp. Korošec komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margitay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomšič komt het veld opgelopen. Margitay neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Lénárt heeft problemen om de bal te vangen. Pelikán speelt de bal door. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft de bal voor. Schwarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Logar bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Váczi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oravecz kan de bal niet met de borst controleren. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Margitay krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Oravecz geeft de bal voor. Albreht onderschept slim de pass. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Logar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Magyarország 1:2

79e minuut.
Somorjai onderschept slim de pass. Somorjai geeft een lange en hoge pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Magyarország 1:3

82e minuut.
Oravecz kopt de bal weg. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Očko. Margitay wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Oravecz rent richting de bal. Oravecz geeft een hoge lob. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi geeft de bal voor. Schwarz rent richting de bal. Schwarz schiet op doel. Logar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija - Magyarország 1:4

90e minuut.
Voh onderschept slim de pass. Voh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oravecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somorjai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija 77%, Magyarország 23%.
Slovenija - Magyarország 1:4