Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-21 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Carrapatos F.C Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1295
Carrapatos F.C SC Podre
cfc 3 Tactiek 523
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Kačírek is nu in balbezit. Kačírek passt de bal met de wreef. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Inworp. Cavcav met de inworp. Gužes rent richting de bal. Gužes haalt uit met een fantastische trap. Kretek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niziałek is nu in balbezit. Niziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 0:1

10e minuut.
Accioly probeert naar een medespeler te passen. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović rent richting de bal. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Niziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziałek passt de bal in één keer door. Rezoagli is nu in balbezit. Chapecó onderschept slim de pass. Chapecó draait met de bal, schiet en ... Kretek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Inworp. Abdulcabbar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Duranović onderschept slim de pass. Duranović geeft een lange en hoge pass. Daar is Kačírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačírek geeft een lange en hoge pass. Schori probeert de bal met de borst te controleren. Píccolo bokst de bal weg.

22e minuut.
Inworp. Accioly met de inworp. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović verovert de bal door een tackle van achteren. Duranović geeft een lange en hoge pass. Píccolo bokst de bal weg. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kačírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačírek passt de bal zonder na te denken. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carrapatos F.C - SC Podre 1:1

25e minuut.
Accioly is nu in balbezit. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly is nu in balbezit. Accioly draait met de bal, schiet en ... Schori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Píccolo bokst de bal weg. Machogan kopt de bal weg. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Accioly rent richting de bal. Accioly draait met de bal, schiet en ... Píccolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Duranović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czaplewski de bal. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović geeft de bal voor. Accioly geeft de bal voor. Píccolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Accioly heeft problemen om de bal te vangen. Duranović is nu in balbezit. Duranović probeert naar een medespeler te passen. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dodrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kačírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačírek passt de bal met de wreef. Palarz is nu in balbezit. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Parnaíba passt de bal zonder na te denken. Gužes rent richting de bal. Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal met de wreef. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 36%, SC Podre 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carrapatos F.C - SC Podre 1:1

47e minuut.
Kačírek passt de bal met de wreef. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović geeft een hoge lob. Palarz probeert de bal met de borst te controleren. Palarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Schori geeft de bal voor. Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niziałek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Niziałek de bal. Niziałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Gužes de bal. Gužes passt de bal in één keer door. Niziałek is nu in balbezit. Niziałek schiet op doel. Kretek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk speelt de bal door. Accioly rent richting de bal. Accioly schiet op doel. Píccolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Píccolo met een harde bal richting middenveld. Rezoagli kopt de bal weg. Klungelig pakt Palarz de bal. Palarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vadnai kopt de bal weg. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Gužes rent richting de bal. Gužes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Duranović is nu in balbezit. Duranović geeft een hoge lob. Cavcav probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ... Píccolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Accioly met een snelle inworp. Duranović geeft een lange en hoge pass. Palarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 2:1

73e minuut.
Cavcav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gužes rent richting de bal. Gužes passt de bal in één keer door. Vadnai is nu in balbezit. Vadnai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Píccolo met een harde bal richting middenveld. Rezoagli is nu in balbezit. Rezoagli geeft een lange en hoge pass. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Píccolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Niziałek is nu in balbezit. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk speelt de bal door. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - SC Podre 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 34%, SC Podre 66%.
Carrapatos F.C - SC Podre 3:1