Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-21 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Orzeł Galewice Young Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3829
Orzeł Galewice Young alcoyano
position 3 Tactiek Escondidos :S
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 38.5
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Damm passt de bal zonder na te denken. Pelizzaro is nu in balbezit. Magaldi is nu in balbezit. Magaldi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 1:0

4e minuut.
Bugarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachetka onderschept slim de pass. Plachetka geeft de bal voor. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Antoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniak geeft een lange en hoge pass. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel. Kwasigroch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 2:0

14e minuut.
Plachetka met een sublieme pass. Damm is nu in balbezit. Damm speelt de bal door. Daar is Magaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magaldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 3:0

15e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Tinoco geeft een lange en hoge pass. Plachetka kopt de bal weg. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 4:0

16e minuut.
Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Damm is nu in balbezit. Damm met een sublieme pass. Pelizzaro heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Kwasigroch bokst de bal weg. Magaldi is nu in balbezit. Magaldi schiet op doel. Kwasigroch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 5:0

19e minuut.
Damm met een sublieme pass. Plachetka is nu in balbezit. Plachetka speelt de bal door. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro schiet op doel. Kwasigroch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Damm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salamon komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Yakutarslan passt de bal in één keer door. Inworp. Carbonara met een snelle inworp. Magaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Carbonara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magaldi rent richting de bal. Magaldi schiet op doel. Kwasigroch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Yakutarslan de bal. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. Yakutarslan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwasigroch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 6:0

27e minuut.
Kwasigroch trapt de bal weg van het doel. Yakutarslan kopt de bal weg. Ubis Carandi heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Plachetka speelt de bal door. Damianos rent richting de bal. Damianos met een sublieme pass. Magaldi rent richting de bal. Magaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tinoco geeft de bal voor. Inworp. Carbonara met een snelle inworp. Magaldi kan de bal niet met de borst controleren. Magaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yakutarslan rent richting de bal. Plachetka onderschept slim de pass. Plachetka passt de bal in één keer door. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Kwasigroch trapt de bal weg. Dănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Fernández Llosa komt het veld opgelopen. Zaccheroni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Galewice Young 17%, alcoyano 83%.
Orzeł Galewice Young - alcoyano 6:0

46e minuut.
Yakutarslan speelt de bal door. Daar is Ubis Carandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubis Carandi passt de bal in één keer door. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Kwasigroch bokst de bal weg. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 7:0

47e minuut.
Salamon passt de bal in één keer door. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro passt de bal in één keer door. Magaldi is nu in balbezit. Magaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salamon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carbonara met een sublieme pass. Pelizzaro is nu in balbezit. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magaldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 8:0

63e minuut.
Kwasigroch probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Carbonara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Kwasigroch trapt de bal weg van het doel. Pelizzaro kopt de bal weg. Magaldi is nu in balbezit. Magaldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Magaldi draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Kwasigroch trapt de bal weg. Pelizzaro heeft problemen om de bal te vangen. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 9:0

68e minuut.
Plachetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachetka passt de bal met de wreef. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 10:0

76e minuut.
Maňák verovert de bal door een tackle van achteren. Maňák probeert naar een medespeler te passen. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizzaro draait met de bal, schiet en ... Kwasigroch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 11:0

81e minuut.
Maňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Maňák passt de bal met de wreef. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - alcoyano 12:0

85e minuut.
Plachetka rent richting de bal. Plachetka speelt de bal door. Pelizzaro rent richting de bal. Pelizzaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Magaldi met de inworp. Carbonara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonara met een sublieme pass. Ubis Carandi verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carbonara neemt de hoekschop. Pelizzaro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Galewice Young 11%, alcoyano 89%.
Orzeł Galewice Young - alcoyano 12:0