Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO CHROBRY_1946
hoffnig Tactiek S-Fl-L
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 13
50 gemiddelde waardering 64.4
good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Merenda geeft een lange en hoge pass. Zazzi kopt de bal weg. Talaugon heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nogarol maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bărnuţiu is nu in balbezit. Bărnuţiu geeft de bal voor. Clown heeft problemen om de bal te vangen. Clown schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bărnuţiu rent richting de bal. Bărnuţiu passt de bal zonder na te denken. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Clown rent richting de bal. Vuorela verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi is nu in balbezit. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bürgi probeert naar een medespeler te passen. Clown is nu in balbezit. Vuorela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vuorela krijgt een gele kaart.

29e minuut.
bin Ashaari kopt de bal weg. Modzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ... Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
bin Ashaari met de inworp. Daar is Pitzalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitzalis passt de bal in één keer door. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis passt de bal zonder na te denken. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 65%, CHROBRY_1946 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:0

49e minuut.
Bărnuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Clown heeft problemen om de bal te vangen. Clown draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:1

59e minuut.
bin Ashaari verovert de bal door een tackle van achteren. López Marcos rent richting de bal. López Marcos probeert naar een medespeler te passen. Talaugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaugon schiet op doel. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Morrison verovert de bal door een tackle van achteren. Morrison geeft de bal voor. Bărnuţiu is nu in balbezit. Bărnuţiu haalt uit met een fantastische trap. Argolo bokst de bal weg.

62e minuut.
Fux passt de bal met de wreef. Clown is nu in balbezit. Clown geeft een hoge lob. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu schiet op doel. Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bierli komt het veld opgelopen. Argolo probeert naar een medespeler te passen. Talaugon rent richting de bal. Pijoan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pijoan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Magnin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fux is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magnin. Magnin krijgt een gele kaart. Fux raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Laportosa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pitzalis geeft een hoge lob. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski met een sublieme pass. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown draait met de bal, schiet en ... Argolo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Modzelewski passt de bal met de wreef. Pitzalis met een sublieme pass. Clown rent richting de bal. Clown haalt uit met een fantastische trap. Argolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:2

71e minuut.
Ramelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli geeft de bal voor. bin Ashaari geeft de bal voor. Bierli is nu in balbezit. Bierli draait met de bal, schiet en ... Argolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ramelli kopt de bal weg. Modzelewski speelt de bal door. Bierli heeft problemen om de bal te vangen. Bierli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Clown de bal onder controle te krijgen. Argolo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:3

77e minuut.
Merenda rent richting de bal. Modzelewski onderschept slim de pass. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Bierli is nu in balbezit. Bierli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:4

82e minuut.
Pitzalis met een sublieme pass. Daar is Bierli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koniarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bierli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clown legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:5

90e minuut.
Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis met een sublieme pass. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski geeft de bal voor. Clown springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 61%, CHROBRY_1946 39%.
Liverpool SO - CHROBRY_1946 0:6