Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC ANFIELD LFC
433cx3 Tactiek 4222
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 54.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Manolov heeft problemen om de bal te vangen. Afentoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manolov krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Afentoulidis met een sublieme pass. Jordana is nu in balbezit. Stefani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jordana raakt geblesseerd tijdens het duel. Margitai legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 1:0

28e minuut.
Brooking bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooking met een sublieme pass. Margitai bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitai schiet op doel. Kmetovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 2:0

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brooking zal de hoekschop nemen. Małolepszy kopt de bal weg. Margitai heeft problemen om de bal te vangen. Margitai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 46%, ANFIELD LFC 54%.
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 2:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cantоna komt het veld opgelopen. Minakidis komt het veld opgelopen. Olędzki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gyánó onderschept slim de pass. Gyánó probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp rent richting de bal. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talbot komt het veld opgelopen. Bochinsky komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu met de inworp. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Məmmədoğlu geeft de bal voor. Woodcock probeert naar een medespeler te passen. Bezděkovský kopt de bal weg. Talbot is nu in balbezit. Talbot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu speelt de bal door. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Məmmədoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afentoulidis is nu in balbezit. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Bochinsky speelt de bal door. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu met een snelle inworp. Muller rent richting de bal. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bochinsky met de inworp. Powałka rent richting de bal. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot schiet op doel. Woodcock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 2:1

87e minuut.
Küloğlu onderschept slim de pass. Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Cantоna rent richting de bal. Cantоna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 59%, ANFIELD LFC 41%.
Internazionlle FC - ANFIELD LFC 3:1