Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucacorilucada WALLACHIA
n12 Tactiek univ
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
35 gemiddelde waardering 52.2
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Roma rent richting de bal. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel. Na een snelle pass probeert Venza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
lucacorilucada - WALLACHIA 0:1

9e minuut.
Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken speelt de bal door. Simón probeert naar een medespeler te passen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Millet is nu in balbezit. Roma rent richting de bal. Czogalik verovert de bal door een tackle van achteren. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet is nu in balbezit. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Mikó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Millet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucacorilucada - WALLACHIA 0:2

23e minuut.
Kwon-Tae rent richting de bal. Kwon-Tae geeft de bal voor. Taroni geeft de bal voor. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Simón kopt de bal weg. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez Morales begaat een overtreding. Ramírez Morales krijgt een gele kaart. Lord raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lord met een snel genomen vrije trap. Millet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucacorilucada - WALLACHIA 0:3

29e minuut.
Hudson is nu in balbezit. Hudson passt de bal in één keer door. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap. Mikó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lucacorilucada - WALLACHIA 0:4

31e minuut.
Taroni met de inworp. Simón rent richting de bal. Simón geeft een lange en hoge pass. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. Mikó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Taroni passt de bal zonder na te denken. Daar is Simón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simón met een sublieme pass. Kuffner geeft een lange en hoge pass. Millet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Venza kopt de bal weg. Lord speelt de bal door. Taroni is nu in balbezit. Taroni geeft een hoge lob. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Mikó bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucacorilucada 68%, WALLACHIA 32%.
lucacorilucada - WALLACHIA 0:4

56e minuut.
Czogalik geeft de bal voor. Daar is Hudson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudson passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Mikó bokst de bal weg. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lucacorilucada - WALLACHIA 0:5

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muntean komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lord met een sublieme pass. Daar is Beţcul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Mikó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucacorilucada - WALLACHIA 0:6

74e minuut.
Ramírez Morales speelt de bal door. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Venza verovert de bal door een tackle van achteren. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet schiet op doel. Mikó bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muntean neemt de hoekschop. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal. Mikó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Vasko speelt de bal door. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez Morales maakt een afschuwelijke overtreding. Ramírez Morales krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Cully onderschept slim de pass. Simón is nu in balbezit. Simón passt de bal zonder na te denken. Millet is nu in balbezit. Millet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucacorilucada 66%, WALLACHIA 34%.
lucacorilucada - WALLACHIA 0:6