Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real 11 United casteldisandro
352DL Tactiek bzona3
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 35.4
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Tzimet heeft problemen om de bal te vangen. Tzimet geeft de bal voor. Rejmer is nu in balbezit. Rejmer schiet op doel. Atteni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna onderschept slim de pass. Szpejna geeft een lange en hoge pass. Rejmer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - casteldisandro 1:0

8e minuut.
Di Pirro geeft de bal voor. Szpejna is nu in balbezit. Szpejna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tzimet kopt de bal weg. Tore kan de bal niet met de borst controleren. Bojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cangemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangemi schiet op doel. Atteni bokst de bal weg.

18e minuut.
Tore passt de bal met de wreef. Rejmer rent richting de bal. Rejmer passt de bal met de wreef. Tore is nu in balbezit. Tore schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vescia is nu in balbezit. Vescia passt de bal met de wreef. Daar is Geissa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geissa schiet op doel. Şnaider probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real 11 United - casteldisandro 1:1

24e minuut.
Szpejna speelt de bal door. Koszyc speelt de bal door. Tore bereikt de bal nog maar net als eerste. Tore schiet op doel. Atteni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - casteldisandro 2:1

27e minuut.
Bojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tzimet verovert de bal door een tackle van achteren. Tzimet speelt de bal door. Rejmer rent richting de bal. Rejmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - casteldisandro 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 35%, casteldisandro 65%.
Real 11 United - casteldisandro 3:1

50e minuut.
Tzimet passt de bal in één keer door. Szpejna geeft een hoge lob. Cangemi kopt de bal weg. Rejmer is nu in balbezit. Rejmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zerbi is nu in balbezit. Zerbi speelt de bal door. Tzimet met een sublieme pass. Cangemi heeft problemen om de bal te vangen. Cangemi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Camozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cangemi rent richting de bal. Cangemi speelt de bal door. Rejmer is nu in balbezit. Rejmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Tzimet kopt de bal weg. Klungelig pakt Koszyc de bal. Tore is nu in balbezit. Tore haalt uit met een fantastische trap. Atteni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - casteldisandro 4:1

71e minuut.
Cangemi kopt de bal weg. Rejmer is nu in balbezit. Rejmer geeft een hoge lob. Tore rent richting de bal. Tore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sagna kopt de bal weg. Klungelig pakt Raţ de bal. Tore is nu in balbezit. Tore haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna geeft de bal voor. Camozzi kopt de bal weg. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 20%, casteldisandro 80%.
Real 11 United - casteldisandro 4:1