Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biała Tuchów Pitkapela FC
g_jun Tactiek 5-s3s
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.4 gemiddelde waardering 57
adequate Schieten solid
very good Passen excellent
good Verdedigen outstanding


17e minuut.
Sarfo speelt de bal door. Chiţulescu rent richting de bal. Pürg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pürg krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Wiatrak is nu in balbezit. Cyba rent richting de bal. Wiatrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrak draait met de bal, schiet en ... Wollner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Pitkapela FC 0:1

24e minuut.
Arakelián verovert de bal door een tackle van achteren. Arakelián speelt de bal door. Lynch geeft een hoge lob. Kołacki rent richting de bal. Kołacki geeft een hoge lob. Wollner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu geeft de bal voor. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki schiet op doel. Wollner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Pitkapela FC 0:2

35e minuut.
Paulista geeft een hoge lob. Kołacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Léniz de bal. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Marañón kopt de bal weg. Gmür heeft problemen om de bal te vangen. Kołacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kołacki haalt uit met een fantastische trap. Wollner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Pitkapela FC 0:3

43e minuut.
Kołacki passt de bal in één keer door. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski passt de bal zonder na te denken. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 66%, Pitkapela FC 34%.
FC Biała Tuchów - Pitkapela FC 0:3

50e minuut.
Podstawek rent richting de bal. Paulista onderschept slim de pass. Paulista geeft de bal voor. Wiatrak kopt de bal weg. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kołacki rent richting de bal. Kołacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Pitkapela FC 0:4

52e minuut.
Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu passt de bal zonder na te denken. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak schiet op doel. Wollner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu geeft een lange en hoge pass. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki schiet op doel. Wollner bokst de bal weg.

60e minuut.
Ćurtović rent richting de bal. Ćurtović geeft een hoge lob. Kołacki kopt de bal weg. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Wollner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Pitkapela FC 0:5

75e minuut.
Chiţulescu geeft een hoge lob. Marañón heeft problemen om de bal te vangen. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki haalt uit met een fantastische trap. Wollner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Pitkapela FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 63%, Pitkapela FC 37%.
FC Biała Tuchów - Pitkapela FC 0:6