Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika U21 France U21
France Tactiek 532 TSO 240623
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Picy probeert naar een medespeler te passen. Mairesse heeft problemen om de bal te vangen. Mairesse speelt de bal door. Daar is Cornu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornu schiet op doel. Čekan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Stehno de bal onder controle te krijgen. Candela rent richting de bal. Candela geeft een hoge lob. Cornu rent richting de bal. Cornu draait met de bal, schiet en ... Čekan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Steinbach speelt de bal door. Mardoša heeft problemen om de bal te vangen. Mardoša met een sublieme pass. Cikryt is nu in balbezit. Cikryt haalt uit met een fantastische trap. Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dufour verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Aubert geeft een lange en hoge pass. Drahorád rent richting de bal. Dufour onderschept slim de pass. Cikryt is nu in balbezit. Cikryt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fajt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cikryt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gachet kopt de bal weg. Marc kan de bal niet met de borst controleren. Marc speelt de bal door. Cornu rent richting de bal. Cornu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Fajt passt de bal in één keer door. Mardoša is nu in balbezit. Mardoša speelt de bal door. Cikryt rent richting de bal. Cikryt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mairesse met een sublieme pass. Candela is nu in balbezit. Candela passt de bal in één keer door. Dieudonné is nu in balbezit. Dieudonné haalt uit met een fantastische trap. Čekan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poulain komt het veld opgelopen. Lepší komt het veld opgelopen. Řehák komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 58%, France U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika U21 - France U21 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Řehák de bal. Bisson is nu in balbezit. Řehák rent richting de bal. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Ginola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - France U21 1:0

61e minuut.
Doeltrap. Di Lorto komt het veld opgelopen. Sergent komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cornu onderschept slim de pass. Podmanil probeert naar een medespeler te passen. Lepší is nu in balbezit. Lepší draait met de bal, schiet en ... Ginola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Doeltrap. Ginola trapt de bal weg. Candela kopt de bal weg. Cornu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu haalt uit met een fantastische trap. Čekan bokst de bal weg.

87e minuut.
Di Lorto geeft een hoge lob. Daar is Candela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candela met een sublieme pass. Cornu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Steinbach passt de bal in één keer door. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bisson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 51%, France U21 49%.
Česká republika U21 - France U21 1:0