Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roggehuse weldsöi CHROBRY_1946
wenkelried Tactiek S-Fl-L
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
67.5 gemiddelde waardering 68.8
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Morrison probeert naar een medespeler te passen. Glatz kan de bal niet met de borst controleren. Glatz passt de bal zonder na te denken. Vetsch rent richting de bal. Vetsch schiet op doel. Diğmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach probeert naar een medespeler te passen. Helios is nu in balbezit. Helios geeft de bal voor. Vetsch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Laemmler probeert naar een medespeler te passen. Morrison is nu in balbezit. Morrison geeft de bal voor. Vetsch rent richting de bal. Vetsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Helios rent richting de bal. Morrison verovert de bal door een tackle van achteren. Morrison passt de bal in één keer door. Pitzalis geeft de bal voor. Clown springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Bărnuţiu rent richting de bal. Bărnuţiu geeft een lange en hoge pass. Clown krijgt zijn hoofd ertegen. Oldani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:1

26e minuut.
Grandjean rent richting de bal. Grandjean met een sublieme pass. Daar is Pulver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürgi onderschept slim de pass. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. Oldani bokst de bal weg.

28e minuut.
Glatz passt de bal zonder na te denken. Jaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaria geeft de bal voor. Vetsch is nu in balbezit. Vetsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vetsch met een sublieme pass. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler passt de bal zonder na te denken. Helios is nu in balbezit. Helios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 53%, CHROBRY_1946 47%.
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:1

47e minuut.
Jaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaria probeert naar een medespeler te passen. Vetsch rent richting de bal. Vetsch schiet op doel. Diğmat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fahrni komt het veld opgelopen. Bierli komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jaria met een sublieme pass. Grandjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandjean passt de bal zonder na te denken. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler draait met de bal, schiet en ... Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Pitzalis passt de bal met de wreef. Modzelewski is nu in balbezit. Dällenbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dällenbach krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Modzelewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bărnuţiu met een snel genomen vrije trap. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bierli rent richting de bal. Fahrni rent richting de bal. Fahrni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bărnuţiu speelt de bal door. Klungelig pakt Modzelewski de bal. Modzelewski geeft de bal voor. Bierli springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Laemmler de bal onder controle te krijgen. Oldani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kessler met een sublieme pass. Helios rent richting de bal. Pijoan speelt de bal door. Vetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetsch schiet op doel. Diğmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 55%, CHROBRY_1946 45%.
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:1