Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUKILKI Stevens CPR
Normal Tactiek 442Flat
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 36.2
matig Schieten solide
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Rogala passt de bal met de wreef. Thimanniya probeert de bal aan de voet te houden. Doi rent richting de bal. Doi geeft een lange en hoge pass. Carnevale springt en kopt de bal. Punj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Carnevale geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Shashidhar de bal onder controle te krijgen. Ramanand rent richting de bal. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JUKILKI - Stevens CPR 0:1

14e minuut.
Mukundan met de inworp. Namrata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balient. Balient krijgt een gele kaart. Namrata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Namrata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ramanand trapt de bal weg van het doel. Balient kopt de bal weg. Chinnakannan is nu in balbezit. Carnevale onderschept slim de pass. Carnevale schiet op doel. Punj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JUKILKI - Stevens CPR 0:2

29e minuut.
Masnaghetti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Shashidhar de bal onder controle te krijgen. Tetegni is nu in balbezit. Carnevale onderschept slim de pass. Carnevale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUKILKI - Stevens CPR 0:3

32e minuut.
Doi passt de bal met de wreef. Masnaghetti rent richting de bal. Masnaghetti speelt de bal door. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUKILKI - Stevens CPR 0:4

35e minuut.
Chinnakannan probeert naar een medespeler te passen. Bercu rent richting de bal. Bercu geeft een lange en hoge pass. Carnevale rent richting de bal. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Satyen passt de bal zonder na te denken. Balient is nu in balbezit. Balient probeert naar een medespeler te passen. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła draait met de bal, schiet en ... Punj bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUKILKI 69%, Stevens CPR 31%.
JUKILKI - Stevens CPR 0:4

46e minuut.
Marciniszyn geeft een hoge lob. Inworp. Thimanniya met een snelle inworp. Namrata heeft problemen om de bal te vangen. Namrata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Carnevale geeft de bal voor. Ramanand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramanand geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balient de bal. Doi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Bercu onderschept slim de pass. Bercu geeft een lange en hoge pass. Brygoła rent richting de bal. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Minz kan de bal niet met de borst controleren. Rogala bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz begaat een overtreding. Minz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ramanand is nu in balbezit. Masnaghetti geeft een hoge lob. Ramanand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carnevale rent richting de bal. Carnevale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doi probeert naar een medespeler te passen. Varki rent richting de bal. Carnevale verovert de bal door een tackle van achteren. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Punj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUKILKI - Stevens CPR 0:5

67e minuut.
Owiti met een sublieme pass. Carnevale rent richting de bal. Doi speelt de bal door. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Namrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient met een sublieme pass. Masnaghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti geeft een lange en hoge pass. Carnevale krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rogala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogala passt de bal met de wreef. Daar is Carnevale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doi speelt de bal door. Carnevale rent richting de bal. Carnevale passt de bal met de wreef. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Shashidhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnaghetti verovert de bal door een tackle van achteren. Masnaghetti geeft een hoge lob. Carnevale heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JUKILKI - Stevens CPR 0:6

88e minuut.
Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi met een sublieme pass. Klungelig pakt Tetegni de bal. Carnevale rent richting de bal. Carnevale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUKILKI - Stevens CPR 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUKILKI 79%, Stevens CPR 21%.
JUKILKI - Stevens CPR 0:7