Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cucuruzul iasi WALLACHIA
20at Tactiek univ
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
61.2 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Taroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vystřelil rent richting de bal. Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Seniuk geeft de bal voor. Millet maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

4e minuut.
Zancu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Otrada kopt de bal weg. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz schiet op doel. Orava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cucuruzul iasi - WALLACHIA 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Zolović de bal. Otrada is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Płonka neemt de hoekschop. Charkiewicz springt en kopt de bal. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Taroni de bal. Vystřelil is nu in balbezit. Vystřelil passt de bal zonder na te denken. Paneque is nu in balbezit. Paneque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vystřelil probeert naar een medespeler te passen. Virsaladze rent richting de bal. Virsaladze passt de bal in één keer door. Płonka is nu in balbezit. Płonka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Huberthus kopt de bal weg. Atencio is nu in balbezit. Paneque onderschept slim de pass. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ... Orava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Virsaladze geeft de bal voor. Klungelig pakt Pudel de bal. Otrada begaat een overtreding. Otrada krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrada verovert de bal door een tackle van achteren. Visconde de Taunay is nu in balbezit. Otrada verovert de bal door een tackle van achteren. Otrada draait met de bal, schiet en ... Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cucuruzul iasi 38%, WALLACHIA 62%.
cucuruzul iasi - WALLACHIA 1:0

46e minuut.
Roma komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Borja Calvar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taroni rent richting de bal. Paneque onderschept slim de pass. Paneque geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Huberthus bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma onderschept slim de pass. Zancu is nu in balbezit. Roma onderschept slim de pass. Roma schiet op doel. Woyniłłowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Visconde de Taunay speelt de bal door. Virsaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Virsaladze geeft een lange en hoge pass. Paneque rent richting de bal. Paneque geeft een hoge lob. Orava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Otrada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
cucuruzul iasi - WALLACHIA 2:0

83e minuut.
Vystřelil rent richting de bal. Vystřelil geeft de bal voor. Otrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cucuruzul iasi - WALLACHIA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cucuruzul iasi 25%, WALLACHIA 75%.
cucuruzul iasi - WALLACHIA 3:0