Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tūnis U21 Portugal U21
Tunísia QTS Tactiek gestons_4222
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34 gemiddelde waardering 46.6
redelijk Schieten solide
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabo de Asno verovert de bal door een tackle van achteren. Rabo de Asno probeert naar een medespeler te passen. Laborinho heeft problemen om de bal te vangen. Laborinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cambraia geeft de bal voor. Klungelig pakt Boujelbene de bal. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante schiet op doel. Rubeen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Portugal U21 0:1

19e minuut.
Jawachi rent richting de bal. Rabo de Asno onderschept slim de pass. Rabo de Asno geeft de bal voor. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Rubeen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Laborinho controleert de bal met de borst. Hadden is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laborinho. Laborinho krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ghazouani geeft een lange en hoge pass. Vitorino de Almeida is nu in balbezit. Vitorino de Almeida geeft de bal voor. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rebougas verovert de bal door een tackle van achteren. Rebougas geeft een lange en hoge pass. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante draait met de bal, schiet en ... Rubeen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Portugal U21 0:2

41e minuut.
Ghazouani is nu in balbezit. Rabo de Asno onderschept slim de pass. Rabo de Asno speelt de bal door. Cambraia rent richting de bal. Cambraia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Maravilhosa rent richting de bal. Benie rent richting de bal. Benie geeft een hoge lob. Penetrante maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Portugal U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis U21 75%, Portugal U21 25%.
Tūnis U21 - Portugal U21 0:3

50e minuut.
Inworp. Boumnijel komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Cambraia met de inworp. Rabo de Asno geeft een hoge lob. Boujelbene controleert de bal met de borst. Penetrante rent richting de bal. Penetrante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Martins komt het veld opgelopen. Montenegro komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Hichri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catanas onderschept slim de pass. Catanas geeft de bal voor. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante schiet op doel. Rubeen bokst de bal weg. Montenegro rent richting de bal. Montenegro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Portugal U21 0:4

75e minuut.
Maravilhosa verovert de bal door een tackle van achteren. Maravilhosa geeft een hoge lob. Montenegro rent richting de bal. Montenegro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis U21 - Portugal U21 0:5

76e minuut.
Delgado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis U21 68%, Portugal U21 32%.
Tūnis U21 - Portugal U21 0:5