Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kris Team Benfika Izbica
Normal Tactiek 18L
47% Balbezit 53%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 51.2
poor Schieten excellent
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Nhật Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Dũng passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dubourg de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:1

5e minuut.
Kuliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliński begaat een overtreding. Kuliński krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Manusiwa geeft een hoge lob. Sękowski heeft problemen om de bal te vangen. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel. Moore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:2

11e minuut.
Manusiwa met een snelle inworp. Barandiarán speelt de bal door. Nhật Dũng met een sublieme pass. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. Moore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Nhật Dũng probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal zonder na te denken. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foster met een snelle inworp. Nhật Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Dũng geeft een hoge lob. Patiniotis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:3

16e minuut.
Nhật Dũng is nu in balbezit. Nhật Dũng passt de bal met de wreef. Dubourg rent richting de bal. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Moore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:4

16e minuut.
Modry onderschept slim de pass. Modry speelt de bal door. Foster speelt de bal door. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:5

22e minuut.
Namięta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nhật Dũng de bal onder controle te krijgen. Patiniotis is nu in balbezit. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Manusiwa met de inworp. Nhật Dũng met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dubourg rent richting de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:6

28e minuut.
Manusiwa verovert de bal door een tackle van achteren. Manusiwa geeft een lange en hoge pass. Namięta kan de bal niet met de borst controleren. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Dubourg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiniotis is nu in balbezit. Sękowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dubourg verovert de bal door een tackle van achteren. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Moore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. Moore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:7

30e minuut.
Patiniotis onderschept slim de pass. Foster is nu in balbezit. Foster probeert naar een medespeler te passen. Dubourg rent richting de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ... Moore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Namięta probeert de bal aan de voet te houden. Foster geeft een hoge lob. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sękowski trapt de bal weg. Manusiwa heeft problemen om de bal te vangen. Manusiwa probeert naar een medespeler te passen. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. Moore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Moore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:8

37e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een lange en hoge pass. Patiniotis is nu in balbezit. Dubourg rent richting de bal. Dubourg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:9

41e minuut.
Nhật Dũng speelt de bal door. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster speelt de bal door. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nhật Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Dũng geeft een hoge lob. Foster kopt de bal weg. Patiniotis heeft problemen om de bal te vangen. Patiniotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 82%, Benfika Izbica 18%.
Kris Team - Benfika Izbica 0:10

47e minuut.
Albrecht met een sublieme pass. Inworp. Nhật Dũng met een snelle inworp. Foster rent richting de bal. Foster geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Moore trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nhật Dũng met de inworp. Klungelig pakt Foster de bal. Foster geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore probeert naar een medespeler te passen. Nhật Dũng kopt de bal weg. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Foster raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šulović komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Daar is Manusiwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manusiwa speelt de bal door. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sękowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Šulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulović passt de bal in één keer door. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:11

58e minuut.
Nhật Dũng passt de bal in één keer door. Šulović heeft problemen om de bal te vangen. Šulović speelt de bal door. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:12

61e minuut.
Dubourg rent richting de bal. Namięta is nu in balbezit. Dubourg onderschept slim de pass. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:13

69e minuut.
Inworp. Nhật Dũng met de inworp. Šulović geeft een lange en hoge pass. Dubourg krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Uustaal rent richting de bal. Uustaal geeft een lange en hoge pass. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis draait met de bal, schiet en ... Moore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:14

74e minuut.
Dubourg is nu in balbezit. Dubourg passt de bal in één keer door. Šulović probeert naar een medespeler te passen. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:15

78e minuut.
Banussi passt de bal in één keer door. Manusiwa rent richting de bal. Manusiwa passt de bal in één keer door. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:16

80e minuut.
Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis passt de bal in één keer door. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Moore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:17

82e minuut.
Moore speelt de bal door. Šulović kan de bal niet met de borst controleren. Šulović passt de bal zonder na te denken. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Moore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sękowski de bal. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:18

86e minuut.
Manusiwa passt de bal met de wreef. Namięta rent richting de bal. Dubourg rent richting de bal. Dubourg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:19

90e minuut.
Šulović kan de bal niet met de borst controleren. Šulović passt de bal zonder na te denken. Namięta rent richting de bal. Dubourg onderschept slim de pass. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Moore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Patiniotis de bal onder controle te krijgen. Dubourg rent richting de bal. Dubourg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kris Team - Benfika Izbica 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kris Team 83%, Benfika Izbica 17%.
Kris Team - Benfika Izbica 0:20