Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HydraGrzesio FC PARANIENORMALNI
Hydra Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 20.9
excellent Schieten average
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
Chorąży zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nizielski geeft een lange en hoge pass. Daar is Rakieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Nizielski passt de bal zonder na te denken. Kopertowski heeft problemen om de bal te vangen. Kopertowski passt de bal zonder na te denken. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Hałapacz bokst de bal weg.

5e minuut.
Adamkiewicz kopt de bal weg. Colatrella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kloss rent richting de bal. Colatrella is nu in balbezit. Colatrella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hałapacz met een sublieme pass. Chorąży is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niwiński. Chorąży is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chorąży zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hałapacz bokst de bal weg. Kopertowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hałapacz trapt de bal weg van het doel. Chorąży kopt de bal weg. Colatrella rent richting de bal. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Colatrella de bal. Kloss rent richting de bal. Colatrella verovert de bal door een tackle van achteren. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Biegalski kopt de bal weg. Pasichnichenko geeft een hoge lob. Nizielski kopt de bal weg. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chołoniewski speelt de bal door. Gracz rent richting de bal. Nizielski met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Białogłowski geeft de bal voor. Nizielski kopt de bal weg. Daar is Guereschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chorąży kopt de bal weg. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi probeert naar een medespeler te passen. Nizielski is nu in balbezit. Nizielski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Biegalski heeft problemen om de bal te vangen. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski passt de bal met de wreef. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 2:0

26e minuut.
Colatrella heeft problemen om de bal te vangen. Colatrella passt de bal met de wreef. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Hałapacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap. Hałapacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 3:0

36e minuut.
Kopertowski passt de bal met de wreef. Daar is Chorąży, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 4:0

39e minuut.
Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski rent richting de bal. Nizielski passt de bal zonder na te denken. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Nizielski kopt de bal weg. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 5:0

45e minuut.
Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Białogłowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guereschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nizielski neemt zijn aanloop. Hałapacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 25%, FC PARANIENORMALNI 75%.
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 6:0

57e minuut.
Klungelig pakt Kopertowski de bal. Kopertowski passt de bal zonder na te denken. Colatrella rent richting de bal. Colatrella met een sublieme pass. Nizielski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Colatrella met de inworp. Białogłowski rent richting de bal. Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski geeft een hoge lob. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Staruchowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chorąży de bal. Chorąży passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kopertowski de bal. Kopertowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Hałapacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 7:0

63e minuut.
Colatrella passt de bal zonder na te denken. Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski passt de bal in één keer door. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Białogłowski probeert de bal aan de voet te houden. Colatrella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kloss. Kloss krijgt een gele kaart. Colatrella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colatrella zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guereschi maakt een snoekduik en kopt de bal. Hałapacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 8:0

67e minuut.
Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi rent richting de bal. Kopertowski is nu in balbezit. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hałapacz met een harde bal richting middenveld. Inworp. Colatrella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski geeft de bal voor. Hałapacz bokst de bal weg.

80e minuut.
Kopertowski rent richting de bal. Guereschi rent richting de bal. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski geeft een hoge lob. Rakieta kopt de bal weg. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 9:0

85e minuut.
Biegalski passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chorąży met een snelle inworp. Daar is Nizielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizielski geeft de bal voor. Hałapacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Nizielski de bal. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski speelt de bal door. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 26%, FC PARANIENORMALNI 74%.
FC HydraGrzesio - FC PARANIENORMALNI 10:0