Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BZY CITY Benfika Izbica
Normal Tactiek 18L
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 61
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.3
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Foster kopt de bal weg. Vahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel. Rzeźniczak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pilichowski rent richting de bal. Patiniotis rent richting de bal. Pilichowski is nu in balbezit. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Jakosz kan de bal niet met de borst controleren. Foster onderschept slim de pass. Foster speelt de bal door. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:1

5e minuut.
Grzonek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foster met een snelle inworp. Nhật Dũng geeft een lange en hoge pass. Patiniotis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:2

6e minuut.
Pilichowski verovert de bal door een tackle van achteren. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:3

9e minuut.
Vahava met een sublieme pass. Pilichowski is nu in balbezit. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. Dmowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:4

10e minuut.
Burzawa rent richting de bal. Patiniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźniczak rent richting de bal. Patiniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Patiniotis onderschept slim de pass. Patiniotis speelt de bal door. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:5

13e minuut.
Vahava verovert de bal door een tackle van achteren. Vahava probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:6

15e minuut.
Patiniotis onderschept slim de pass. Patiniotis passt de bal zonder na te denken. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap. Dmowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:7

16e minuut.
Burzawa speelt de bal door. Meler heeft problemen om de bal te vangen. Pilichowski verovert de bal door een tackle van achteren. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis schiet op doel. Dmowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foster kopt de bal weg. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz onderschept slim de pass. Vahava is nu in balbezit. Vahava draait met de bal, schiet en ... Dmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Nhật Dũng kopt de bal weg. Daar is Pilichowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonek is nu in balbezit. Pilichowski onderschept slim de pass. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Patiniotis speelt de bal door. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak rent richting de bal. Pilichowski onderschept slim de pass. Pilichowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:8

21e minuut.
Nhật Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Dũng geeft een hoge lob. Grzonek probeert de bal met de borst te controleren. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski schiet op doel. Dmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:9

26e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster met een sublieme pass. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski draait met de bal, schiet en ... Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:10

27e minuut.
Patiniotis passt de bal zonder na te denken. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski met een sublieme pass. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Patiniotis controleert de bal met de borst. Szpręga rent richting de bal. Patiniotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patiniotis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Jakosz met een sublieme pass. Foster probeert naar een medespeler te passen. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:11

35e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Foster met een sublieme pass. Nhật Dũng met een sublieme pass. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Jakosz de bal. Patiniotis is nu in balbezit. Pilichowski rent richting de bal. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Głazowski geeft de bal voor. Pilichowski kopt de bal weg. Daar is Rzeźniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nhật Dũng probeert naar een medespeler te passen. Pilichowski rent richting de bal. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis draait met de bal, schiet en ... Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BZY CITY 86%, Benfika Izbica 14%.
BZY CITY - Benfika Izbica 0:12

46e minuut.
Giza met een sublieme pass. Klungelig pakt Vahava de bal. Vahava passt de bal zonder na te denken. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rzeźniczak heeft problemen om de bal te vangen. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski schiet op doel. De bal raakt de paal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šulović komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uustaal komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Foster met een sublieme pass. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grzonek de bal onder controle te krijgen. Dmowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:13

52e minuut.
Grzonek onderschept slim de pass. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster met een sublieme pass. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Grzonek met een harde bal richting middenveld. Foster kopt de bal weg. Szpręga rent richting de bal. Patiniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Patiniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:14

56e minuut.
Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:15

57e minuut.
Jakosz probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster met een sublieme pass. Klungelig pakt Pilichowski de bal. Pilichowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Uustaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uustaal passt de bal zonder na te denken. Szpręga is nu in balbezit. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis draait met de bal, schiet en ... Dmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski geeft een hoge lob. Daar is Rzeźniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Daar is Šulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šulović speelt de bal door. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:16

64e minuut.
Patiniotis rent richting de bal. Wąsowski rent richting de bal. Patiniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Dobrotă komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jakosz is nu in balbezit. Dobrotă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă passt de bal in één keer door. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Šulović is nu in balbezit. Šulović passt de bal met de wreef. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski schiet op doel. Dmowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:17

68e minuut.
Šulović met een sublieme pass. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss geeft een lange en hoge pass. Foster speelt de bal door. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Dembski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Uustaal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burzawa. Uustaal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uustaal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patiniotis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šulović neemt de hoekschop. Patiniotis rent richting de bal. Patiniotis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Foster de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Foster geeft een lange en hoge pass. Dmowski probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă kopt de bal weg. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster passt de bal met de wreef. Pilichowski is nu in balbezit. Pilichowski schiet op doel. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Dobrotă speelt de bal door. Foster speelt de bal door. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski draait met de bal, schiet en ... Dmowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilichowski passt de bal met de wreef. Daar is Šulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis passt de bal in één keer door. Rzeźniczak heeft problemen om de bal te vangen. Pilichowski rent richting de bal. Pilichowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BZY CITY - Benfika Izbica 0:18

86e minuut.
Meler passt de bal met de wreef. Šulović rent richting de bal. Met opzet legt Badowski zijn tegenspeler op de grond. Badowski krijgt een gele kaart. Šulović raakt geblesseerd tijdens het duel. Sermak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Patiniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiniotis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Foster geeft een lange en hoge pass. Rzeźniczak heeft problemen om de bal te vangen. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Dmowski trapt de bal weg. Dobrotă kopt de bal weg. Klungelig pakt Patiniotis de bal. Patiniotis schiet op doel. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Złotnik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BZY CITY 88%, Benfika Izbica 12%.
BZY CITY - Benfika Izbica 0:18