Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana Zhōngguó
5-4-1 Tactiek osterreich
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
70.4 gemiddelde waardering 72.5
excellent Schieten excellent
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


7e minuut.
Morillo is nu in balbezit. Morillo speelt de bal door. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel geeft een hoge lob. Montaño springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Zhōngguó 1:0

12e minuut.
Chongwen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguirre. Chongwen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yuanzhang met een snel genomen vrije trap. Shaogong geeft een hoge lob. Weiwei krijgt zijn hoofd ertegen. Cintron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Guanglu is nu in balbezit. Morillo is nu in balbezit. Zhuangzhuang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Haozhe probeert de bal met de borst te controleren. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Haozhe maakt een afschuwelijke overtreding. Haozhe krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal zonder na te denken. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Dongming probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Delgado speelt de bal door. Abel is nu in balbezit. Abel geeft een lange en hoge pass. Montaño springt en kopt de bal. Dongming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Zhōngguó 2:0

34e minuut.
Yuanji rent richting de bal. Yuanji geeft een hoge lob. Cintron kan de bal niet met de borst controleren. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zhuangzhuang passt de bal met de wreef. Cintron rent richting de bal. Met opzet legt Weiwei zijn tegenspeler op de grond. Weiwei is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cintron moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cintron kan niet meer verder spelen. Alvarez komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre speelt de bal door. Abel is nu in balbezit. Abel geeft een hoge lob. Montaño krijgt zijn hoofd ertegen. Dongming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana 48%, Zhōngguó 52%.
República Dominicana - Zhōngguó 2:0

53e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanglu speelt de bal door. Abel geeft de bal voor. Montaño maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Estrada komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Morillo passt de bal met de wreef. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanglu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guanglu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Huize begaat een overtreding. Estrada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bautista komt het veld opgelopen. Delgado komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Morillo onderschept slim de pass. Morillo met een sublieme pass. Delgado speelt de bal door. Bautista is nu in balbezit. Bautista draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana 52%, Zhōngguó 48%.
República Dominicana - Zhōngguó 2:0