Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Howling wolves
532-2 Tactiek REUS
54% Balbezit 46%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
70.6 gemiddelde waardering 71.5
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Schleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleck geeft een lange en hoge pass. Marins geeft een hoge lob. Erpen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Howling wolves 0:1

9e minuut.
Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitzalis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suesca raakt geblesseerd tijdens het duel. Marins met een snel genomen vrije trap. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Morrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Howling wolves 0:2

15e minuut.
Marins rent richting de bal. Marins geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Ashaari de bal. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Albacete passt de bal zonder na te denken. Suesca rent richting de bal. Bărnuţiu met een sublieme pass. Lomp geeft de bal voor. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Marins met de inworp. Albacete met een sublieme pass. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen draait met de bal, schiet en ... bin Ashaari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pijoan kopt de bal weg. Albacete rent richting de bal. Albacete geeft een lange en hoge pass. Suesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Diğmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Howling wolves 0:3

20e minuut.
Nussbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nussbaum met een sublieme pass. Albacete heeft problemen om de bal te vangen. Albacete geeft een hoge lob. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arenas speelt de bal door. Albacete is nu in balbezit. Albacete passt de bal met de wreef. Marins geeft de bal voor. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pijoan. Erpen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suesca krijgt zijn hoofd ertegen. Diğmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nogarol probeert de bal met de borst te controleren. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Howling wolves 0:4

32e minuut.
Arenas neemt vlug de vrije trap. Nogarol controleert de bal met de borst. Erpen is nu in balbezit. Albacete geeft de bal voor. Suesca krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Suesca rent richting de bal. Pijoan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erpen. Erpen krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Albacete is nu in balbezit. Albacete passt de bal in één keer door. Marins probeert naar een medespeler te passen. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Clown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nussbaum met een sublieme pass. Albacete is nu in balbezit. Albacete geeft een lange en hoge pass. Suesca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 76%, Howling wolves 24%.
CHROBRY_1946 - Howling wolves 0:4

46e minuut.
Fahrni komt het veld opgelopen. Bierli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Shawcross is nu in balbezit. Shawcross met een sublieme pass. Albacete rent richting de bal. Albacete geeft een lange en hoge pass. Erpen springt en kopt de bal. Diğmat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Modzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Šušnjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacete passt de bal zonder na te denken. Marins geeft de bal voor. Suesca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Albacete heeft problemen om de bal te vangen. Albacete geeft een lange en hoge pass. Pijoan probeert de bal met de borst te controleren. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Shawcross met een snelle inworp. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marins verovert de bal door een tackle van achteren. Marins geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Shawcross passt de bal zonder na te denken. Erpen rent richting de bal. Erpen passt de bal in één keer door. Suesca is nu in balbezit. Suesca draait met de bal, schiet en ... Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Pitzalis is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Howling wolves 0:5

77e minuut.
Lomp met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šušnjić met een snelle inworp. Bierli rent richting de bal. Bierli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Marins passt de bal in één keer door. bin Ashaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen verovert de bal door een tackle van achteren. Erpen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pijoan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shawcross zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Modzelewski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modzelewski met een snelle inworp. Fahrni rent richting de bal. Fahrni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 69%, Howling wolves 31%.
CHROBRY_1946 - Howling wolves 0:5