Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-15 16:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Paraguay U21 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 11765
Paraguay U21 Rossiya U21
INT_V3 Tactiek The Great Russia
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 51.1
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Henriquez geeft een hoge lob. Inworp. Fedosov met de inworp. Teniagin geeft een hoge lob. Nekrasov springt en kopt de bal. Raschle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fedosov geeft de bal voor. Doeltrap. Henriquez met een harde bal richting middenveld. Ozorio rent richting de bal. Ozorio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gorelov speelt de bal door. Fedosov is nu in balbezit. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een hoge lob. Teniagin geeft een lange en hoge pass. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin passt de bal met de wreef. Fedosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay U21 57%, Rossiya U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paraguay U21 - Rossiya U21 0:0

46e minuut.
Bovtalo komt het veld opgelopen. Hidijatullin komt het veld opgelopen. Bavin komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fedosov geeft de bal voor. Gorelov kopt de bal weg. Artaza rent richting de bal. Bavin verovert de bal door een tackle van achteren. Bavin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Zheleznov onderschept slim de pass. Zheleznov geeft een hoge lob. Bavin kopt de bal weg. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Guanes passt de bal zonder na te denken. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Prapor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lesme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ozorio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paraguay U21 - Rossiya U21 1:0

72e minuut.
Inworp. Michelagnoli komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Fedosov rent richting de bal. Fedosov passt de bal met de wreef. Gorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorelov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Henriquez de bal onder controle te krijgen. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaona komt het veld opgelopen. Mindikowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gaona met de inworp. Lázaro rent richting de bal. Lázaro met een sublieme pass. Mindikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paraguay U21 54%, Rossiya U21 46%.
Paraguay U21 - Rossiya U21 1:0