Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perú U21 Portugal U21
WCQ - 532 Tactiek gestons_532
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
45.2 gemiddelde waardering 46.3
adequate Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Castañeda geeft een lange en hoge pass. Franco probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabo de Asno met de inworp. Maravilhosa geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Rabo de Asno met de inworp. Maravilhosa is nu in balbezit. Maravilhosa geeft een hoge lob. Laborinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú U21 - Portugal U21 0:1

29e minuut.
Rabo de Asno met een sublieme pass. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho speelt de bal door. Penetrante rent richting de bal. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. Andrade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Corte-Real passt de bal zonder na te denken. Laborinho bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle is nu in balbezit. Laborinho onderschept slim de pass. Laborinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 69%, Portugal U21 31%.
Perú U21 - Portugal U21 0:1

46e minuut.
Piedra komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Catanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt del Valle de bal. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Piedra speelt de bal door. Maza is nu in balbezit. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rebougas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitorino de Almeida komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Doeltrap. Carreño komt het veld opgelopen. Ternero komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Martins komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrancos komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Martins de bal onder controle te krijgen. Maza speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Olimpio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ramalhete geeft de bal voor. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Salmón zijn tegenspeler op de grond. Salmón krijgt een gele kaart. Penetrante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jáuregui heeft problemen om de bal te vangen. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. dos Quarteis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú U21 61%, Portugal U21 39%.
Perú U21 - Portugal U21 0:1