Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-15 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kypros U21 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7887
Kypros U21 Lëtzebuerg U21
Nokia Tactiek derbeder
64% Balbezit 36%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 29.7
solide Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Christen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alpler rent richting de bal. Alpler passt de bal zonder na te denken. Fokas rent richting de bal. Fokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

13e minuut.
Alpler geeft de bal voor. Hermann probeert de bal met de borst te controleren. Hivert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Lëtzebuerg U21 2:0

16e minuut.
Pouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouros geeft de bal voor. Alpler kopt de bal weg. Fokas is nu in balbezit. Fokas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

31e minuut.
Feinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birinci probeert naar een medespeler te passen. Alpler is nu in balbezit. Alpler draait met de bal, schiet en ... Hivert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Prountzos is nu in balbezit. Prountzos passt de bal zonder na te denken. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler geeft een hoge lob. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Birinci onderschept slim de pass. Birinci speelt de bal door. Hadjitoffis met een sublieme pass. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pantelides controleert de bal met de borst. Christen speelt de bal door. Fokas rent richting de bal. Fokas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 38%, Lëtzebuerg U21 62%.
Kypros U21 - Lëtzebuerg U21 3:0

53e minuut.
Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouros onderschept slim de pass. Pouros geeft een lange en hoge pass. Fokas rent richting de bal. Fokas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Özustaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Özustaoğlu speelt de bal door. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Birinci bereikt de bal nog maar net als eerste. Birinci passt de bal met de wreef. Hermann rent richting de bal. Pantelides onderschept slim de pass. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hivert trapt de bal weg. Pouros rent richting de bal. Met opzet legt Faber zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Faber naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Pantelides rent richting de bal. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer geeft een hoge lob. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vural komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mores kopt de bal weg. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadjitoffis. Hadjitoffis krijgt een gele kaart. Braun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Braun kan niet meer verder spelen. von Luxemburg komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Alpler de bal. Alpler geeft een lange en hoge pass. Hadjitoffis kopt de bal weg. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Vural schiet op doel. Hivert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Nabi komt het veld opgelopen. Ekingen komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Nabi kopt de bal weg. Tremont probeert de bal aan de voet te houden. Fokas is nu in balbezit. Fokas haalt uit met een fantastische trap. Hivert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - Lëtzebuerg U21 4:0

80e minuut.
Pouros geeft een lange en hoge pass. Fokas kopt de bal weg. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler passt de bal zonder na te denken. Tremont bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 37%, Lëtzebuerg U21 63%.
Kypros U21 - Lëtzebuerg U21 4:0