Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Luis F.C. FC Chełmek
5-2-1-2 Tactiek wingK2
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
75 gemiddelde waardering 83.8
excellent Schieten incredible
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen magical


5e minuut.
Gianelli is nu in balbezit. Bogarde onderschept slim de pass. Bogarde geeft de bal voor. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goryl rent richting de bal. Goryl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Bogarde geeft een lange en hoge pass. Oleszczuk heeft problemen om de bal te vangen. Goryl rent richting de bal. Goryl draait met de bal, schiet en ... Jurek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - FC Chełmek 0:1

15e minuut.
Mankiewicz onderschept slim de pass. Mankiewicz geeft de bal voor. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Jurek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Armenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenis passt de bal in één keer door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Mestre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
São Luis F.C. - FC Chełmek 1:1

23e minuut.
Owczarz is nu in balbezit. Owczarz passt de bal in één keer door. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - FC Chełmek 1:2

30e minuut.
Díez Guisasola kopt de bal weg. Goryl rent richting de bal. Goryl speelt de bal door. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz passt de bal in één keer door. Bogarde speelt de bal door. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl draait met de bal, schiet en ... Jurek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Maguinho geeft de bal voor. Rutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutto geeft een hoge lob. Stipaničev maakt een snoekduik en kopt de bal. Mestre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
São Luis F.C. - FC Chełmek 2:2

45e minuut.
Mankiewicz met een sublieme pass. Hesters rent richting de bal. Hesters geeft de bal voor. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl draait met de bal, schiet en ... Jurek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 72%, FC Chełmek 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
São Luis F.C. - FC Chełmek 2:2

54e minuut.
Jonowski geeft een lange en hoge pass. Kuchta is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Owczarz neemt de hoekschop. Kuchta springt en kopt de bal. Jurek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Clondescu speelt de bal door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonowski geeft een hoge lob. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedmák verovert de bal door een tackle van achteren. Sedmák geeft de bal voor. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - FC Chełmek 3:2

73e minuut.
Sedmák is nu in balbezit. Bogarde onderschept slim de pass. Goryl rent richting de bal. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papalyan komt het veld opgelopen. Çalışkaner komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Çalışkaner passt de bal zonder na te denken. Bogarde heeft problemen om de bal te vangen. Bogarde met een sublieme pass. Papalyan rent richting de bal. Papalyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Rutto geeft een lange en hoge pass. Bogarde kopt de bal weg. Mankiewicz geeft een lange en hoge pass. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Jurek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Logiudice geeft de bal voor. Stipaničev kopt de bal weg. Ingimundsson speelt de bal door. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru schiet op doel. Mestre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stipaničev is nu in balbezit. Stipaničev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - FC Chełmek 4:2

89e minuut.
Clondescu is nu in balbezit. Clondescu geeft de bal voor. Çalışkaner probeert naar een medespeler te passen. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 59%, FC Chełmek 41%.
São Luis F.C. - FC Chełmek 4:2