Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patzun United CSD-Comunicaciones
koemancito Tactiek Proban3
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
45.7 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Alejos passt de bal zonder na te denken. Pérez Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta geeft een hoge lob. Bagin heeft problemen om de bal te vangen. Bagin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - CSD-Comunicaciones 0:1

9e minuut.
Zaldivar geeft een hoge lob. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Redondo rent richting de bal. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Garibay is nu in balbezit. Garibay passt de bal in één keer door. Hansson rent richting de bal. Hansson schiet op doel. Denk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patzun United - CSD-Comunicaciones 1:1

20e minuut.
Pérez Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Mudesto met een sublieme pass. Bagin rent richting de bal. Bagin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - CSD-Comunicaciones 1:2

21e minuut.
Daar is Arevalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arevalo passt de bal met de wreef. Daar is Wałaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wałaszek geeft een hoge lob. Hansson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Cidon de bal. Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin heeft problemen om de bal te vangen. Bagin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - CSD-Comunicaciones 1:3

26e minuut.
Alejos rent richting de bal. Alejos passt de bal in één keer door. Hansson is nu in balbezit. Hansson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - CSD-Comunicaciones 2:3

28e minuut.
Hansson is nu in balbezit. Vukčević geeft de bal voor. Duch is nu in balbezit. Klungelig pakt Duch de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bagin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schouterden. Bagin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schouterden heeft problemen om de bal te vangen. Bagin wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Walczewski trapt de bal weg van het doel. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta passt de bal met de wreef. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patzun United 59%, CSD-Comunicaciones 41%.
Patzun United - CSD-Comunicaciones 2:3

51e minuut.
Garibay geeft de bal voor. Denk speelt de bal door. Bagin kan de bal niet met de borst controleren. Cidon is nu in balbezit. Cidon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal zonder na te denken. Daar is Zaldivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaldivar geeft de bal voor. Klungelig pakt Pérez Arrieta de bal. Pérez Arrieta draait met de bal, schiet en ... Walczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - CSD-Comunicaciones 2:4

56e minuut.
Bagin is nu in balbezit. Schouterden verovert de bal door een tackle van achteren. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - CSD-Comunicaciones 2:5

63e minuut.
Inworp. Andrino komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Duch heeft problemen om de bal te vangen. Schouterden rent richting de bal. Schouterden geeft een hoge lob. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gnatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gnatkowski probeert naar een medespeler te passen. Vukčević probeert naar een medespeler te passen. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Jussilainen met een sublieme pass. Alejos rent richting de bal. Alejos passt de bal zonder na te denken. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - CSD-Comunicaciones 2:6

74e minuut.
Łydkowski neemt vlug de vrije trap. Alejos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wałaszek. Wałaszek krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Alejos passt de bal met de wreef. Echenagusia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenagusia passt de bal zonder na te denken. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ... Andrino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wałaszek neemt de hoekschop. Jussilainen rent richting de bal. Jussilainen passt de bal met de wreef. Garibay geeft de bal voor. Andrino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cidon verovert de bal door een tackle van achteren. Cidon passt de bal met de wreef. Vukčević probeert naar een medespeler te passen. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap. Walczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Andrino met een sublieme pass. Bagin kopt de bal weg. Duch rent richting de bal. Cidon is nu in balbezit. Cidon haalt uit met een fantastische trap. Walczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patzun United 60%, CSD-Comunicaciones 40%.
Patzun United - CSD-Comunicaciones 2:6