Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-21 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: RANGERS Monumental ARENA.
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5963
DINAMO RANGERS F.C. SkiLLer Team
new generation Tactiek SkiLL2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
49.5 gemiddelde waardering 60
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Rubens met een sublieme pass. Mocanu rent richting de bal. Trezza verovert de bal door een tackle van achteren. Trezza schiet op doel. Cabal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rubens kopt de bal weg. Perosino geeft een hoge lob. Gmitrzak heeft problemen om de bal te vangen. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rovine rent richting de bal. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak geeft een hoge lob. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś draait met de bal, schiet en ... Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 0:1

9e minuut.
Stankiewicz is nu in balbezit. Dompedro verovert de bal door een tackle van achteren. Bowsza rent richting de bal. Bowsza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 0:2

13e minuut.
Filipenko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mocanu geeft de bal voor. Bowsza kopt de bal weg. Grönlund heeft problemen om de bal te vangen. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś draait met de bal, schiet en ... Fabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dompedro de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 0:3

32e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal in één keer door. Perosino probeert naar een medespeler te passen. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
van Bruggen is nu in balbezit. van Bruggen geeft de bal voor. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 0:4

44e minuut.
Stankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Grönlund kopt de bal weg. van Bruggen geeft de bal voor. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel. Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 59%, SkiLLer Team 41%.
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 0:4

52e minuut.
Cvengoš passt de bal in één keer door. Perosino geeft een lange en hoge pass. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 1:4

59e minuut.
Talbot probeert naar een medespeler te passen. van Bruggen controleert de bal met de borst. van Bruggen met een sublieme pass. Stankiewicz rent richting de bal. Stankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Fabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak onderschept slim de pass. Gmitrzak speelt de bal door. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś draait met de bal, schiet en ... Fabri bokst de bal weg.

63e minuut.
van Bruggen rent richting de bal. Perosino onderschept slim de pass. Perosino geeft een hoge lob. Trezza is nu in balbezit. Trezza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Talbot rent richting de bal. Talbot geeft een lange en hoge pass. Stankiewicz is nu in balbezit. Stankiewicz schiet op doel. Fabri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 1:5

74e minuut.
Filipenko kopt de bal weg. Klungelig pakt van Bruggen de bal. van Bruggen met een sublieme pass. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz schiet op doel. Fabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fabri met een sublieme pass. van Bruggen kopt de bal weg. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza onderschept slim de pass. Bowsza schiet op doel. Paal! Przybyś is nu in balbezit. Przybyś haalt uit met een fantastische trap. Fabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bowsza de bal. Bowsza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 1:6

77e minuut.
Talbot met de inworp. van Bruggen rent richting de bal. van Bruggen geeft een lange en hoge pass. Bowsza springt en kopt de bal. Fabri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO RANGERS F.C. 54%, SkiLLer Team 46%.
DINAMO RANGERS F.C. - SkiLLer Team 1:7