Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shqipëria U21 Portugal U21
WCQSH Tactiek gestons_41212
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Rabo de Asno rent richting de bal. Rabo de Asno passt de bal zonder na te denken. Corte-Real met een sublieme pass. Maravilhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhosa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Ferra passt de bal in één keer door. Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja geeft de bal voor. Kuqo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - Portugal U21 1:0

19e minuut.
Vitorino de Almeida passt de bal zonder na te denken. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal zonder na te denken. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. Borovci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laborinho is nu in balbezit. Laborinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shqipëria U21 - Portugal U21 1:1

36e minuut.
Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ismaili. Ismaili krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Barcelos met een snelle inworp. Rabo de Asno geeft de bal voor. Penetrante rent richting de bal. Penetrante draait met de bal, schiet en ... Borovci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kuqo stond buitenspel. Ramalhete neemt vlug de vrije trap. Kiço heeft problemen om de bal te vangen. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria U21 55%, Portugal U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shqipëria U21 - Portugal U21 1:1

46e minuut.
Pasha komt het veld opgelopen. Nelaj komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pasha controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Morgado komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Barcelos met een snelle inworp. Corte-Real is nu in balbezit. Peja begaat een overtreding. Peja krijgt een gele kaart. Corte-Real raakt geblesseerd tijdens het duel. Corte-Real wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kiço geeft de bal voor. Barcelos rent richting de bal. Peja verovert de bal door een tackle van achteren. Peja speelt de bal door. Pasha is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pasha krijgt zijn hoofd ertegen. Olimpio speelt de bal door. Barcelos kopt de bal weg. Nelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Pasha controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Castelo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Prizreni komt het veld opgelopen. Freira komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Gurbardhi de bal. Penetrante rent richting de bal. Gurbardhi begaat een overtreding. Gurbardhi krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Penetrante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiço. Penetrante raakt geblesseerd tijdens het duel. Barrancos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kuqo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. dos Quarteis komt het veld opgelopen. Morgado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Freira rent richting de bal. Freira schiet op doel. Borovci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shqipëria U21 - Portugal U21 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shqipëria U21 63%, Portugal U21 37%.
Shqipëria U21 - Portugal U21 1:2