Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-21 19:28
  • Competitiewedstrijd: Just4Fun
  • Stadion: albut Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2758
sadasf Tirol United
Normal Tactiek smv
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 49.8
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Robacki met de inworp. Daar is Marsiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsiliano geeft de bal voor. Dragu rent richting de bal. Dragu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sadasf - Tirol United 0:1

12e minuut.
Lucio rent richting de bal. Lucio geeft een hoge lob. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Stein passt de bal met de wreef. Marsiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiliano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stein de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Marsiliano met een sublieme pass. Robacki is nu in balbezit. Robacki speelt de bal door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sadasf - Tirol United 0:2

24e minuut.
Marsiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu passt de bal zonder na te denken. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel. Obrzut bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stein met de inworp. Marsiliano geeft de bal voor. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sadasf - Tirol United 0:3

25e minuut.
Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu geeft een hoge lob. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Robacki met de inworp. Klungelig pakt Marsiliano de bal. Marsiliano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dragu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Ivory trapt de bal weg van het doel. Marsiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiliano passt de bal in één keer door. Robacki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ledford kopt de bal weg. Klungelig pakt Stein de bal. Stein passt de bal zonder na te denken. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stein rent richting de bal. Stein passt de bal met de wreef. Notarangeli speelt de bal door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Marsiliano rent richting de bal. Marsiliano passt de bal zonder na te denken. Robacki speelt de bal door. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Marsiliano is nu in balbezit. Marsiliano met een sublieme pass. Stein speelt de bal door. Klungelig pakt Secolo de bal. Secolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Robacki met een sublieme pass. Dragu is nu in balbezit. Dragu passt de bal met de wreef. Secolo is nu in balbezit. Secolo draait met de bal, schiet en ... Obrzut bokst de bal weg.

45e minuut.
Coachman geeft een hoge lob. Inworp. Robacki met een snelle inworp. Marsiliano heeft problemen om de bal te vangen. Marsiliano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sadasf 80%, Tirol United 20%.
sadasf - Tirol United 0:3

52e minuut.
Underwood met een sublieme pass. Downing bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Robacki probeert naar een medespeler te passen. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo passt de bal met de wreef. Dragu is nu in balbezit. Dragu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sadasf - Tirol United 0:4

56e minuut.
Zollbrecht passt de bal met de wreef. Inworp. Downing met de inworp. Bagwell rent richting de bal. Bagwell geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Downing speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stein neemt de hoekschop. Klungelig pakt Secolo de bal. Secolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Hulst komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een hoge lob. Tokuç kopt de bal weg. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Obrzut trapt de bal weg van het doel. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft een lange en hoge pass. Secolo krijgt zijn hoofd ertegen. Obrzut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sadasf - Tirol United 0:5

68e minuut.
Ledford bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiliano speelt de bal door. Secolo is nu in balbezit. Secolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Marsiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsiliano schiet op doel. Downing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki passt de bal zonder na te denken. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel. Coachman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robacki zal de hoekschop nemen. Obrzut bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Secolo rent richting de bal. Secolo geeft een hoge lob. Dragu heeft problemen om de bal te vangen. Robacki is nu in balbezit. Robacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu passt de bal zonder na te denken. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Obrzut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sadasf - Tirol United 0:6

85e minuut.
Persson speelt de bal door. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... Obrzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sadasf 74%, Tirol United 26%.
sadasf - Tirol United 0:6