Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United sadasf
smv Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 18
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Robacki geeft een hoge lob. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel. McBride maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ivory verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 1:0

6e minuut.
McMahen kopt de bal weg. Secolo is nu in balbezit. Secolo met een sublieme pass. Brandal heeft problemen om de bal te vangen. Brandal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Marsiliano probeert naar een medespeler te passen. Robacki rent richting de bal. Robacki passt de bal met de wreef. Brandal heeft problemen om de bal te vangen. Brandal schiet op doel. McBride kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein speelt de bal door. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel. McBride kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal passt de bal zonder na te denken. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. McBride maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 2:0

19e minuut.
Bagwell is nu in balbezit. Peter verovert de bal door een tackle van achteren. Peter geeft een hoge lob. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Coachman kopt de bal weg. Secolo rent richting de bal. Secolo passt de bal zonder na te denken. Brandal is nu in balbezit. Brandal draait met de bal, schiet en ... McBride bokst de bal weg.

26e minuut.
Underwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brandal rent richting de bal. Brandal passt de bal zonder na te denken. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Robacki de bal. Robacki speelt de bal door. Brandal heeft problemen om de bal te vangen. Brandal schiet op doel. McBride probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 3:0

28e minuut.
Daar is Persson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandal is nu in balbezit. Robacki rent richting de bal. Robacki geeft de bal voor. Ivory heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 4:0

32e minuut.
Marsiliano met een sublieme pass. Daar is Secolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledford rent richting de bal. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Marsiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiliano geeft een hoge lob. Secolo kopt de bal weg. Daar is Brandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 5:0

39e minuut.
Stein met een snelle inworp. Marsiliano geeft een hoge lob. Brandal rent richting de bal. Brandal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Stein met een sublieme pass. Secolo rent richting de bal. Secolo passt de bal met de wreef. Brandal rent richting de bal. Brandal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 18%, sadasf 82%.
Tirol United - sadasf 6:0

49e minuut.
Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray geeft een hoge lob. Stein probeert de bal aan de voet te houden. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 7:0

54e minuut.
Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. Stein met een sublieme pass. Coachman heeft problemen om de bal te vangen. Brandal is nu in balbezit. Brandal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 8:0

57e minuut.
Notarangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter rent richting de bal. Peter passt de bal met de wreef. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Downing controleert de bal met de borst. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki passt de bal zonder na te denken. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ivory de bal. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap. McBride maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tache is nu in balbezit. Tache met een sublieme pass. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel. Ivory probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 9:0

63e minuut.
Inworp. Downing met een snelle inworp. Klungelig pakt Underwood de bal. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal draait met de bal, schiet en ... McBride bokst de bal weg.

68e minuut.
Marsiliano speelt de bal door. Secolo rent richting de bal. Secolo met een sublieme pass. Brandal is nu in balbezit. Brandal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 10:0

69e minuut.
Davidson passt de bal zonder na te denken. Daar is McMahen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo is nu in balbezit. Secolo geeft de bal voor. Brandal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 11:0

72e minuut.
Gray speelt de bal door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein passt de bal met de wreef. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal passt de bal zonder na te denken. McBride bokst de bal weg. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 12:0

75e minuut.
Stein rent richting de bal. Stein probeert naar een medespeler te passen. Robacki rent richting de bal. Robacki geeft een lange en hoge pass. Brandal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Underwood heeft problemen om de bal te vangen. Marsiliano onderschept slim de pass. Marsiliano met een sublieme pass. Secolo is nu in balbezit. Secolo schiet op doel. McBride probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 13:0

78e minuut.
Persson heeft problemen om de bal te vangen. Brandal is nu in balbezit. Underwood rent richting de bal. Brandal onderschept slim de pass. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 14:0

80e minuut.
Secolo rent richting de bal. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel. Daar is Secolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 15:0

82e minuut.
Brandal rent richting de bal. Brandal passt de bal in één keer door. Underwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal onderschept slim de pass. Brandal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 16:0

83e minuut.
Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft een hoge lob. Brandal is nu in balbezit. Brandal draait met de bal, schiet en ... McBride werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 17:0

86e minuut.
Stein geeft een hoge lob. Secolo is nu in balbezit. Coachman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coachman krijgt een gele kaart. Secolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Brandal neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marsiliano geeft een lange en hoge pass. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 18:0

88e minuut.
Brandal rent richting de bal. Persson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brandal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osetek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki geeft een hoge lob. Brandal is nu in balbezit. Brandal draait met de bal, schiet en ... McBride probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - sadasf 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 17%, sadasf 83%.
Tirol United - sadasf 19:0