Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karadekus Honeycomb City
Normal Tactiek 4-3-3 Flügel
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 30.8
weak Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Fanrroncha rent richting de bal. Fanrroncha probeert naar een medespeler te passen. Boinado is nu in balbezit. Bulidža verovert de bal door een tackle van achteren. Bulidža schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz rent richting de bal. Ćwiacz passt de bal met de wreef. Bulidža bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulidža schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bartczuk met een sublieme pass. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz met een sublieme pass. Daar is Bulidža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulidža schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ćwiacz passt de bal zonder na te denken. Bulidža rent richting de bal. Colosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosi draait met de bal, schiet en ... Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Honeycomb City 0:1

33e minuut.
Pericão kopt de bal weg. Ćwiacz speelt de bal door. Klungelig pakt Bulidža de bal. Bulidža haalt uit met een fantastische trap. Sengo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Honeycomb City 0:2

35e minuut.
Sigalho verovert de bal door een tackle van achteren. Owczarczyk geeft de bal voor. Pericão probeert de bal aan de voet te houden. Colosi rent richting de bal. Colosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Honeycomb City 0:3

36e minuut.
Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulidža verovert de bal door een tackle van achteren. Bulidža passt de bal met de wreef. Colosi is nu in balbezit. Colosi haalt uit met een fantastische trap. Bastos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bastos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Owczarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codesso is nu in balbezit. Colosi rent richting de bal. Colosi schiet op doel. Bastos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karadekus 72%, Honeycomb City 28%.
Karadekus - Honeycomb City 0:3

54e minuut.
Owczarczyk is nu in balbezit. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt passt de bal met de wreef. Colosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Blume met een sublieme pass. Bulidža is nu in balbezit. Bulidža met een sublieme pass. Colosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Carewicz is nu in balbezit. Mascarenhas begaat een overtreding. Carewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubala komt het veld opgelopen. Pereyra komt het veld opgelopen. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ćwiacz passt de bal met de wreef. Kubala is nu in balbezit. Kubala passt de bal zonder na te denken. Bulidža rent richting de bal. Bulidža draait met de bal, schiet en ... Bastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ćwiacz speelt de bal door. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz probeert naar een medespeler te passen. Bulidža rent richting de bal. Bulidža schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastos trapt de bal weg van het doel. Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz geeft de bal voor. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Owczarczyk met een sublieme pass. Fanrroncha is nu in balbezit. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karadekus 70%, Honeycomb City 30%.
Karadekus - Honeycomb City 0:3