Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karadekus Tirol United
Normal Tactiek smv
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 46.3
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein passt de bal in één keer door. Dragu heeft problemen om de bal te vangen. Dragu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fanrroncha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:1

4e minuut.
Fanrroncha heeft problemen om de bal te vangen. Secolo rent richting de bal. Dragu is nu in balbezit. Dragu draait met de bal, schiet en ... Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Robacki is nu in balbezit. Robacki geeft de bal voor. Secolo is nu in balbezit. Secolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:2

7e minuut.
Secolo verovert de bal door een tackle van achteren. Pericão onderschept slim de pass. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:3

16e minuut.
Robacki kopt de bal weg. Codesso heeft problemen om de bal te vangen. Dragu rent richting de bal. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Marsiliano speelt de bal door. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragu passt de bal met de wreef. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Robacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robacki geeft een lange en hoge pass. Secolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Bastos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:4

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bastos niet meer kan verder spelen. Anco komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Secolo onderschept slim de pass. Secolo met een sublieme pass. Dragu rent richting de bal. Dragu schiet op doel. Anco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:5

21e minuut.
Secolo is nu in balbezit. Secolo geeft een hoge lob. Dragu is nu in balbezit. Dragu draait met de bal, schiet en ... Anco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:6

23e minuut.
Dragu kopt de bal weg. Secolo rent richting de bal. Sengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo verovert de bal door een tackle van achteren. Secolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Robacki rent richting de bal. Sigalho verovert de bal door een tackle van achteren. Sigalho geeft een lange en hoge pass. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:7

31e minuut.
Sigalho rent richting de bal. Osetek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigalho. Sigalho krijgt een gele kaart. Osetek raakt geblesseerd tijdens het duel. Osetek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fanrroncha de bal. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Notarangeli verovert de bal door een tackle van achteren. Notarangeli speelt de bal door. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki geeft een hoge lob. Dragu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sengo is nu in balbezit. Fanrroncha is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Robacki rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robacki zal de hoekschop nemen. Dragu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Secolo heeft problemen om de bal te vangen. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:8

44e minuut.
Pericão is nu in balbezit. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein speelt de bal door. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Anco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dragu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:9

45e minuut.
Stein passt de bal in één keer door. Robacki speelt de bal door. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fanrroncha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karadekus 90%, Tirol United 10%.
Karadekus - Tirol United 0:10

47e minuut.
Rolim met een sublieme pass. Daar is Marsiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsiliano met een sublieme pass. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel. Anco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Marsiliano kopt de bal weg. Klungelig pakt Pericão de bal. Dragu rent richting de bal. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Stein met de inworp. Daar is Marsiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsiliano geeft een hoge lob. Secolo springt en kopt de bal. Daar is Fanrroncha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fanrroncha rent richting de bal. Secolo verovert de bal door een tackle van achteren. Secolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:11

60e minuut.
Albernaz kopt de bal weg. Lucio geeft een hoge lob. Dragu kopt de bal weg. Secolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:12

61e minuut.
van der Hulst komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pericão verovert de bal door een tackle van achteren. Stein onderschept slim de pass. Stein probeert naar een medespeler te passen. Dragu rent richting de bal. Dragu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Marsiliano rent richting de bal. Marsiliano geeft de bal voor. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu schiet op doel. Anco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:13

75e minuut.
Dragu onderschept slim de pass. Dragu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marsiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsiliano geeft de bal voor. Klungelig pakt Fanrroncha de bal. Anco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Secolo onderschept slim de pass. Stein rent richting de bal. Stein passt de bal met de wreef. Dragu rent richting de bal. Dragu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stein kopt de bal weg. Secolo probeert de bal aan de voet te houden. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Anco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:14

84e minuut.
Zollbrecht passt de bal met de wreef. Tokuç speelt de bal door. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki geeft een lange en hoge pass. Dragu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fanrroncha de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Robacki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sengo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadekus - Tirol United 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karadekus 80%, Tirol United 20%.
Karadekus - Tirol United 0:15