Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United Karadekus
smv Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 20.5
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen weak


5e minuut.
Stein probeert naar een medespeler te passen. Dragu rent richting de bal. Dragu passt de bal met de wreef. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Dragu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brandal komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Pericão geeft een lange en hoge pass. Peter rent richting de bal. Stein is nu in balbezit. Stein geeft de bal voor. Secolo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Codesso de bal. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal speelt de bal door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 1:0

14e minuut.
Marsiliano geeft de bal voor. Robacki kopt de bal weg. Daar is Brandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 2:0

16e minuut.
Robacki met een sublieme pass. Brandal heeft problemen om de bal te vangen. Luz maakt een afschuwelijke overtreding. Luz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Brandal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marsiliano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brandal de bal. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Paal! Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sengo met een harde bal richting middenveld. Stein kopt de bal weg. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bastos met een sublieme pass. Stein kopt de bal weg. Boinado bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo onderschept slim de pass. Secolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bastos bokst de bal weg.

22e minuut.
Codesso probeert naar een medespeler te passen. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein probeert naar een medespeler te passen. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Osetek geeft een hoge lob. Secolo rent richting de bal. Sengo is nu in balbezit. Secolo onderschept slim de pass. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Fanrroncha de bal. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 3:0

28e minuut.
Marsiliano is nu in balbezit. Marsiliano speelt de bal door. Robacki is nu in balbezit. Robacki geeft een lange en hoge pass. Brandal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bastos speelt de bal door. Marsiliano kopt de bal weg. Klungelig pakt Luz de bal. Brandal is nu in balbezit. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastos trapt de bal weg. Marsiliano kopt de bal weg. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Secolo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Secolo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 4:0

34e minuut.
Robacki geeft de bal voor. Brandal is nu in balbezit. Brandal passt de bal zonder na te denken. Secolo is nu in balbezit. Secolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Marsiliano kopt de bal weg. Daar is Brandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandal passt de bal zonder na te denken. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap. Bastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 5:0

38e minuut.
Marsiliano rent richting de bal. Marsiliano passt de bal in één keer door. Brandal heeft problemen om de bal te vangen. Brandal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Secolo rent richting de bal. Boinado onderschept slim de pass. Brandal onderschept slim de pass. Brandal draait met de bal, schiet en ... Sengo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 22%, Karadekus 78%.
Tirol United - Karadekus 6:0

50e minuut.
Boinado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stein met een snelle inworp. Marsiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiliano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastos trapt de bal weg van het doel. Stein speelt de bal door. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal passt de bal zonder na te denken. Daar is Secolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 7:0

54e minuut.
Luz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Robacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marsiliano is nu in balbezit. Marsiliano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal verovert de bal door een tackle van achteren. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 8:0

57e minuut.
Stein controleert de bal met de borst. Stein geeft een lange en hoge pass. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 9:0

58e minuut.
Albernaz heeft problemen om de bal te vangen. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein speelt de bal door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo schiet op doel. Bastos bokst de bal weg.

60e minuut.
Stein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Notarangeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mascarenhas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mascarenhas krijgt een gele kaart. Notarangeli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Notarangeli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 10:0

64e minuut.
Notarangeli met een sublieme pass. Brandal is nu in balbezit. Secolo is nu in balbezit. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Robacki heeft problemen om de bal te vangen. Robacki geeft de bal voor. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel. Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 11:0

70e minuut.
Stein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marsiliano is nu in balbezit. Marsiliano geeft een lange en hoge pass. Brandal is nu in balbezit. Brandal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fanrroncha heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Robacki neemt de hoekschop. Bastos met een sublieme pass. Marsiliano kopt de bal weg. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo met een sublieme pass. Fanrroncha rent richting de bal. Brandal verovert de bal door een tackle van achteren. Brandal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Codesso probeert naar een medespeler te passen. Brandal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Notarangeli probeert naar een medespeler te passen. Brandal rent richting de bal. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 12:0

76e minuut.
Brandal passt de bal in één keer door. Robacki rent richting de bal. Robacki geeft een lange en hoge pass. Secolo springt en kopt de bal. Bastos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 13:0

78e minuut.
Robacki kopt de bal weg. Marsiliano probeert de bal met de borst te controleren. Marsiliano speelt de bal door. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Sengo de bal onder controle te krijgen. Stein is nu in balbezit. Stein geeft een hoge lob. Brandal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 14:0

82e minuut.
Pericão is nu in balbezit. Secolo verovert de bal door een tackle van achteren. Secolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Brandal de bal. Brandal draait met de bal, schiet en ... Bastos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Secolo rent richting de bal. Stein geeft een hoge lob. Robacki kopt de bal weg. Brandal heeft problemen om de bal te vangen. Brandal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastos trapt de bal weg. Robacki kopt de bal weg. Brandal heeft problemen om de bal te vangen. Brandal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Codesso kopt de bal weg. Daar is Marsiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsiliano speelt de bal door. Brandal is nu in balbezit. Brandal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 15:0

87e minuut.
Mascarenhas speelt de bal door. Klungelig pakt Noronha de bal. Brandal verovert de bal door een tackle van achteren. Brandal schiet op doel. Bastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 16:0

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastos trapt de bal weg. Marsiliano kopt de bal weg. Brandal rent richting de bal. Brandal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Karadekus 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 13%, Karadekus 87%.
Tirol United - Karadekus 17:0