Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United Honeycomb City
smv Tactiek 4-3-3 Flügel
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 35.1
solid Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki passt de bal in één keer door. Osetek probeert naar een medespeler te passen. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel. Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Walewski geeft een lange en hoge pass. Secolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Secolo de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ... Leal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Walewski kopt de bal weg. Stein is nu in balbezit. Stein passt de bal in één keer door. Secolo rent richting de bal. Secolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dragu probeert de bal aan de voet te houden. Stein rent richting de bal. Marsiliano speelt de bal door. Dragu is nu in balbezit. Dragu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Stein probeert naar een medespeler te passen. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo passt de bal met de wreef. Dragu rent richting de bal. Dragu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Honeycomb City 1:0

30e minuut.
Stein onderschept slim de pass. Stein passt de bal in één keer door. Marsiliano met een sublieme pass. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Carewicz rent richting de bal. Carewicz passt de bal met de wreef. Marsiliano speelt de bal door. Robacki is nu in balbezit. Robacki geeft een hoge lob. Leal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Carewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Dragu de bal. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... Leal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 29%, Honeycomb City 71%.
Tirol United - Honeycomb City 1:0

50e minuut.
Stein speelt de bal door. Secolo is nu in balbezit. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo onderschept slim de pass. Secolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Honeycomb City 2:0

58e minuut.
Gray onderschept slim de pass. Gray speelt de bal door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein geeft de bal voor. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Pereyra komt het veld opgelopen. van der Hulst komt het veld opgelopen. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Osetek passt de bal zonder na te denken. Dragu is nu in balbezit. Dragu passt de bal in één keer door. Daar is Secolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Secolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Honeycomb City 3:0

64e minuut.
Marsiliano geeft de bal voor. Stein rent richting de bal. Stein speelt de bal door. Secolo rent richting de bal. Secolo schiet op doel. Drăgănescu bokst de bal weg.

69e minuut.
Stein met de inworp. Marsiliano is nu in balbezit. Marsiliano speelt de bal door. Secolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Dragu rent richting de bal. Dragu schiet op doel. Drăgănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Honeycomb City 4:0

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kubala stond buitenspel. Tokuç neemt vlug de vrije trap. Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Secolo verovert de bal door een tackle van achteren. Secolo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Marsiliano is nu in balbezit. Marsiliano passt de bal zonder na te denken. Robacki met een sublieme pass. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drăgănescu met een harde bal richting middenveld. Stein met een sublieme pass. Dragu is nu in balbezit. Dragu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Blume is nu in balbezit. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray geeft een hoge lob. Secolo rent richting de bal. Secolo draait met de bal, schiet en ... Drăgănescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 22%, Honeycomb City 78%.
Tirol United - Honeycomb City 4:0